Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mixa Dior

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-4H zbog skole
5. Vaš Discord: mixadior
6. Vaše ingame ime: Don Mixa
7. Vaš ID: 15394

Dodatne informacije

1. Lider za..... Lifeinvader
2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

2.1: Želim unaprijediti priču organizacije Lifeinvader.

Organizacija Lifeinvader predstavlja jedinstvenu priliku za duboko uronjenje u svijet tehnologije i digitalnog poslovanja unutar projekta. Želim preuzeti vođstvo nad ovom organizacijom kako bih dodao dubinu i složenost njenom narativu. Također, želim omogućiti članovima organizacije da se osećaju povezano s njom i stvaraju zanimljive priče unutar igre.

Razlog 2: Motivira me izazov vođenja Lifeinvadera.

Lifeinvader je sinonim za tehnološku moć i uticaj. Vođenje ovako velike i važne organizacije predstavlja ogroman izazov. Spreman sam uložiti svoje vrijeme i trud kako bih osigurao da organizacija raste, razvija se i održava svoju poziciju na tržištu. To će zahtijevati izvanrednu strategiju i upravljanje resursima, a to su izazovi koji me potiču i motiviraju.

Razlog 3: Želim unaprijediti iskustvo članova organizacije.

Kao lider Lifeinvadera, moj cilj je poboljšati iskustvo svih članova organizacije. Planiram organizirati redovite RP događaje (carshow, talent show itd.) kako bi članovi mogli razvijati svoje veštine i dublje se povezati s pričom organizacije. Također, otvoren sam za sugestije i povratne informacije članova te ću raditi na stvaranju inkluzivnog i suradničkog okruženja unutar organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji je usmjeren na poticanje kreativnosti i suradnje među članovima. Predlažem organiziranje tematskih RP događaja koji će poticati članove da razvijaju svoje likove, sudjeluju u intrigantnim pričama i razvijaju međusobne odnose. Također, važno je osigurati jasne smernice i pravila za RP unutar organizacije kako bi se očuvala dosljednost i autentičnost svih priča.

Osim toga, predlažem stvaranje sustava nagrađivanja za članove koji se istaknu svojim kreativnim doprinosima i ulogama unutar organizacije. To će motivirati članove da se trude u svojim ulogama i potaknuti ih da budu aktivniji unutar RP zajednice.

Potpis: Don Mixa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom