Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22125
Players nickname
Lil Bumbi
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Oct 7, 2023
Time
00:00
Proofs
xxxxxxx

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Dobar dan ovako dobio sam ban za to sto sam bio na diskordu koji propagira nelegalni diskord. Pre par dana neko je obajvio zalbu na mene da koristim aim lock Rejected - Sumnjam da ima AimBot I 22125 samo na osnovu slike sam dobio PC Check od Tefe Admina sto samtram da nije uredu jer slika moze uvek da se fotosopira ali mislim da je uticalo i to da sam pre jedno 4 meseca isto bio banovan za 4.1 nedozvoljeni softver u tom slucaju pretrazivanje. Nakon da kazemo 1 sat detaljnog pregla mog kompijutera, kompijuter mi se ugasio jer nisam 3 godine satvljao termalnu pastu u njega nakon bana sam ga odneo na popravku gde su mi digli novi sistem i sredili sto se tice gasenja kompijutera kada sam se javio Tefi nakon gasenja kompijutera da saceka par dana kako bi nastvili sa pc chekom on je rekao da sam odbio ban zato sto sam na diskordu koji se zove Grand Collector koji na samom dnu tog diskord servera u mods se nalazi link za do nelegalno servera , do tog trenutka dok nisam ni znao da je to tu jer sam taj diskord server iskljucivo koristio za pronalazenje blaga da sam znao da taj server u sebi sadrzi nesto tako sigurno bih izasao iz njega ali iskrneo nisam znao. prosao sam veci deo kontrole i sve je bilo uredu osim sa tim serverom jos jednom se izvinjavam znam da je to bila moja licna greska i nemarnost ali vas molim jso jendom da se razmisli o tome da mi se ban smnji ili ukloni jer i sami kao sto znate volim ovaj server i jenodstavno nije mi isto bez Granda. Prijatan vikend i sledecu radnu nedelju vam zelim.

mikialcapone

Player
Player
Ko sije vjetar žanje oluju i to je sad njemu tako... Gledaj Bumbi kako ide trajni ban kad bude Mujo roko.. aha da neces moci.. a mozda i hoces jer vidim da si prije radio 700 twinkova

mikialcapone

Player
Player
Koristio slobodni reley da stvara rupe i tako omogućava sebi lakši roleplay i stvara prednost nad ostalim igračima.. to treba ban na trajno bez mogućnosti odblokiranja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom