Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32965
Players nickname
Amke Malovcic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Aug 5, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/A9T2EtO

Amke FromDaStreeetttt

Player
Player
Pozdrav administraciji i Muji simbi nakon jednog duzeg vremena 2 mjeseca je proslo od blekliste jednom sam izvredjao Muju posle blekliste i poslali ste mi sc kao "ovo ste vi ? (this you?) " kako molim za unban mislim to je normalna stvar danas na forumu al jbg... Ja bi jako voleo jednu jedinu i zadnju mogucu sansu dobiti da zaigram na vasem grand roleplay serveru tu sam proveo cijelu godinu i druzio se sa prijateljima, pravio nove prijatelje, uzo preko 1200 sati u roku 7 mjeseci itd... Jako sam voleo vas projekat i jos uvijek ga volim. Javno se izvinjavam tebi Mujo sto sam te vredjao nisam bio u dobrom stanju u to vreme kad sam vas vredjao. A to sto pise da ste me tek 18 avgusta bleklistali je istina ali 5 avgusta ste me za vredjanje administraacije na 90 dana bannali neznam ni ja sto sam bl al ajd eto vam u proofsima. Ako mi pruzis priliku zadnju nece se nista vise takvo nesta ponoviti a ako ne onda kontam zasto. Ugodnu noc zelim administraciji .

Lp Amke !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom