Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23828
Players nickname
Mone Shuxna
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 7, 2023
Time of violation
21:35
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Gx0YOymXis8

Mone Shuxna

Player
Player
Kako da zapocnem ovu zalbu a da nebudem vulgaran. nema me 15 dana i lepo me krenulo danas, pa dokle vise??? ajde sto ovi murjaci ne znaju da se pucaju nego sto slabo su edukovani sa pravila a koce bolje da ih nauci nego ja. Kad se predje ograda ova metalna to je spawn kill rodjaci a moj milion nije lego na fam balans i mnogo budem ljut kad se to desi. Molim kuratora da proveri dal ova lica rade sk i koja organizacija je u pitanju fala. Vas forum ratnik MONE

Mićo Ilić

Sve sto je IC treba ostati IC
Player
kao sto sam i reko u dm kad si mi pisao 46580 i 45249 jesu moji i zahtjevam da se kazne svakako jer sam 100 puta reko da se tu ne stoji. 31810 nije moj iz FIB -a je to se vec odma vidi po odjeci po tim dodaticma ali svkakako nek admin provjeri. Ugodan ostatak dana zeli Mićo i citava porodica Regroup !

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Pregled u toku

OffTop ukoliko ga bude bit ce kaznjen

Aldin Verstappen

Prihvaceno

ID 31810 dobit ce kaznu za PD 1.20

ID 45249 dobit ce kaznu za PD 1.20

ID 46580 dobit ce kaznu za PD 1.20

1.20 Na događaju pljačke banke nije dopušteno ubijati, napadati, pucati ili pljačkati dok se igrač učitava u unutrašnjost. (npr. pridružio se tunelu 3 i odmah poginuo dok se teksture i igrači još učitavaju)

Takodje ovo nisu 3 clana istog orga to jeste LSPD-a​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom