Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Odbijena prijava za Administratora I Aldin Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
46781
Players nickname
Carlo Cashh
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Oct 8, 2023
Time
15:30
Proofs
https://imgur.com/GOgtaEg

Milan Verstappen

Player
Player
Ja starno neznam koje sam ja sve kazne dobivo da mene necete za Administratora prihvatit. Nikada nisam nikoga vrijedjo na osnovu nacionalizma ili tako nesto (G.P 3.1, G.P 3.2, G.P 3.3). Znam da sam 2 puta dobio za MG i samo jednom za Fail RP i jednom sam dobio greskom Fail RP od Gerrito Malchiny.

Molio bih vas ako je moguce da mi kazete koje sam ja sve kazne dobio i zasto me necete primiti ako znam pravila.

LP Carlo Cashh I 46781

Milan Verstappen

Player
Player
Ja starno neznam koje sam ja sve kazne dobivo da mene necete za Administratora prihvatit. Nikada nisam nikoga vrijedjo na osnovu nacionalizma ili tako nesto (G.P 3.1, G.P 3.2, G.P 3.3). Znam da sam 2 puta dobio za MG i samo jednom za Fail RP i jednom sam dobio greskom Fail RP od Gerrito Malchiny.

Molio bih vas ako je moguce da mi kazete koje sam ja sve kazne dobio i zasto me necete primiti ako znam pravila.

LP Carlo Cashh I 46781
Sta sam jos zaboravio dodati. Na kakve forum komentare mislite? Ako mislite na zalbe onda je to stvarno bezveze ajde da sam ja nekoga preko foruma psovo ili tako nesto

Status
Not open for further replies.
Top Bottom