pov request
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!What's suspicious here ?pov request
Etkinliğin bakış açısını sağlamak için ID 63279 isteniyor
Bakış açısı sağlamak için 8 saatiniz var
dost bildiğin düsman çıkmiyor ama veluableden beri toxiclemeye calismalar vdm atmalar arti merdivendesin diye hit yememişsin bunu da görmüş oldum
sen ne anlatıyon 2 kez normal şekilde elin titiriyo kaçırıyon nepece diye buna derim enes aldı ayanın altına yetmedi herhalde şimdi benim ayamın altında ezildost bildiğin düsman çıkmiyor ama veluableden beri toxiclemeye calismalar vdm atmalar arti merdivendesin diye hit yememişsin bunu da görmüş oldum
enes kim amına kodumun maymunu sen kimsin yada afk adama sıkıyon 2v1 attim diyon zarzor beni vuruyon aaqsen ne anlatıyon 2 kez normal şekilde elin titiriyo kaçırıyon nepece diye buna derim enes aldı ayanın altına yetmedi herhalde şimdi benim ayamın altında ezil
zar zor dediği kişiye bak kendisi beni görünce eli aya titredi (can lazım)enes kim amına kodumun maymunu sen kimsin yada afk adama sıkıyon 2v1 attim diyon zarzor beni vuruyon aaq
unconcionus oldun üsttede killer 63279 yazıyoenes kim amına kodumun maymunu sen kimsin yada afk adama sıkıyon 2v1 attim diyon zarzor beni vuruyon aaq
cabbarin sesi dc diye bisi var ya? benim ses povlara gitmez mic basmadikçazar zor dediği kişiye bak kendisi beni görünce eli aya titredi (can lazım)
hatirliyon mu 1v 4 leri size özel etit yapiyodum ne titremesinden bahsediyon amkunconcionus oldun üsttede killer 63279 yazıyo
evet ya 4v1 atmıştın ne güzel günlerdi senin için en iyi günler ben 10 fps iken adam vuruyon diye seviniyodun şimdi öyle olcakmı bakalımhatirliyon mu 1v 4 leri size özel etit yapiyodum ne titremesinden bahsediyon amk
ali cabbar mı? kim ocabbarin sesi dc diye bisi var ya? benim ses povlara gitmez mic basmadikça
KANKA ANDIAWDIJAJDAOIJD9SJAIDJAOIJDWIAWJDA 10fps ne anlation amınakodumun döl israfi ne grafiği ne eski günleri sen katıksız maymunsun kankaevet ya 4v1 atmıştın ne güzel günlerdi senin için en iyi günler ben 10 fps iken adam vuruyon diye seviniyodun şimdi öyle olcakmı bakalım
hadi bende cabbar konusuyodu sende (davut yardim) ilyasssszar zor dediği kişiye bak kendisi beni görünce eli aya titredi (can lazım)
o sırada kayıtların tamamında sadece donuk duran benKANKA ANDIAWDIJAJDAOIJD9SJAIDJAOIJDWIAWJDA 10fps ne anlation amınakodumun döl israfi ne grafiği ne eski günleri sen katıksız maymunsun kanka
ban yiyince gelen pro luk hissi alt tarafı twink den 3.1 den ban yedin sanırsın blacklist attılar sanahadi bende cabbar konusuyodu sende (davut yardim) ilyassss