Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
96099
Players nickname
Tylerr legendd
Suspect ID
63279
Date of violation
Oct 8, 2023
Time of violation
13:11
Proofs
https://youtu.be/U8dFqU5ghjQ

Zoro Saksena

Player
Player
Requesting ID 63279 to provide the pov of the event
You have 8 hrs to provide pov

Deniz Mafia

Player
Player
dost bildiğin düsman çıkmiyor ama veluableden beri toxiclemeye calismalar vdm atmalar arti merdivendesin diye hit yememişsin bunu da görmüş oldum
sen ne anlatıyon 2 kez normal şekilde elin titiriyo kaçırıyon nepece diye buna derim enes aldı ayanın altına yetmedi herhalde şimdi benim ayamın altında ezil

TylerLegend

Player
Player
sen ne anlatıyon 2 kez normal şekilde elin titiriyo kaçırıyon nepece diye buna derim enes aldı ayanın altına yetmedi herhalde şimdi benim ayamın altında ezil
enes kim amına kodumun maymunu sen kimsin yada afk adama sıkıyon 2v1 attim diyon zarzor beni vuruyon aaq

Deniz Mafia

Player
Player
ne yani sen obs mi kullanıyon ohah itiraf etti
sen fps için gölgeleri kapatırsın ben grafik için gölgeleri fullerim

Deniz Mafia

Player
Player
hatirliyon mu 1v 4 leri size özel etit yapiyodum ne titremesinden bahsediyon amk
evet ya 4v1 atmıştın ne güzel günlerdi senin için en iyi günler ben 10 fps iken adam vuruyon diye seviniyodun şimdi öyle olcakmı bakalım

TylerLegend

Player
Player
evet ya 4v1 atmıştın ne güzel günlerdi senin için en iyi günler ben 10 fps iken adam vuruyon diye seviniyodun şimdi öyle olcakmı bakalım
KANKA ANDIAWDIJAJDAOIJD9SJAIDJAOIJDWIAWJDA 10fps ne anlation amınakodumun döl israfi ne grafiği ne eski günleri sen katıksız maymunsun kanka

Deniz Mafia

Player
Player
KANKA ANDIAWDIJAJDAOIJD9SJAIDJAOIJDWIAWJDA 10fps ne anlation amınakodumun döl israfi ne grafiği ne eski günleri sen katıksız maymunsun kanka
o sırada kayıtların tamamında sadece donuk duran ben
tyler: benim aim çok iyi knk ya

Status
Not open for further replies.
Top Bottom