Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG | Korumpirana Biografija | Stralle Vice | 20025

Rejected
Status
Not open for further replies.

Stralle Vice

Player
Player
Joined
Apr 5, 2023
Messages
25
Ime: Stralle Vice

Pol: Muški

Rasa: Belac

Otac: Andrija Vice

Majka: Anja Vice

Visina i tezina: 187cm / 72kg

Boja ociju: Braon

Boja kose: Crna

Tetovaze: ima tetovaže

-Životna priča

Stralle Vice je rodjen 22.07.1998 u gradu Rio de Zanerio u Brazilu, od rodjenja ziveo je siromasno sa majkom i ocem dok jednog dana otac ne postane nacelnik policije i zivot im krene na bolje. Majka nije nigde radila dok je otac dobio veci cin i imao platu da zadovolji svim potrebama porodice i da im ostane za ostale potrepstine tako da majka nije ni morala da radi. Stralle se od 6 razreda sprema, uci kako bih bio odlican i upisao policijsku skolu. Ziveli su lepo sve dok jedne noci nije se desilo cudo, na pucnjavi u gradu nacelnik je krenuo sa svojom ekipom kako bih resili problem al on je te noci pogodjen izmedju srca i pluca tako da je iskrvario brzo i nije imao vremena da mu spasu zivot, od tog dana zali njegova porodica a i cela policija za dobrim nacelnikom. Stralle se zakleo da ce da postane policajac da dodje do vece pozicije i da ce odrzati grad bezbedan i osveti se svakom kriminalcu koji nesto uradi zbog preminulog oca. Zavrsava uspesno ispit i krece u policiju kao novi radni posao mu ide lepo ali u njemu su videli trud i zalaganhe tako da su ga unapredili u komandira stanice. Tu se vec dobio vlastvene moci ali mu nije bilo dovoljno, dobio je prekomandu u tajnu sluzbu koja je cuvala predsednika i bila jako visoko disciplinovana i azurna sluzba koja je brinula o svim tajnim operacijama. Nije mu bilo lako ali se izborio i posle nekoliko vremena se osveti u ime oca kada je uhapsio i doveo pred sud tu grupicu koja je pycala u toj noci na njegovog oca. Posle svega ostao je da radi u sluzbi i ceka neku novu operaciju punu avanture i rizika za koji je on sposoban.

-Priča o karijeri

Stralle Vice je posle tajne sluzbe zeleo da ode u vojsku i pomogne kolegama u tajnim i vrlo opasnim operacijama poput rata, osvajanja teritorija i sirenje teritionalne teritorije drzave. Posle svega sto je naucio da rukuje oružjem i vrlo dobar je bio u tome. Posle nekoliko vremena je general vojske video njegov trud i odlučio da ga nagradi u promenu čina na Brigadnog Generala. On dokazuje da ima veliku spremnost i da se moze suprotiviti svakom zbog svoje stecene obuke dok je bio klinac. Malo pomalo mu plata nije odgovarala i počeo je da radi sa kriminalcima da ih sverca preko granice sa tovarima punih droge, ekstazija, marihuane, belog i drugih opojnih droga. Isto tako za taj posao su ga placali mnogo dobro i postao je gospodin u vojsci je stekao veliko postovanje zbog svoje spremnosti i snage su ga bas i gotivili. On nastavlja da radi u istoj vojsci i da radi sa kriminalom ali nikad nije ugrozio zivot kolega vec samo svoj.

1- Stralle moze uzeti mito do 100.000$
2- Stralle moze da ide 1v2 zbog njegovih vestina
3- Stralle može od privedenog lica tražiti da mu preda bilo koje oružije, municiju, pancir ili drogu.
4- Stralle moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije;
5- Stralle moze da veze, vuce, koristi PDA, prvu pomoc, ubacuje u kola, pretrazuje itd sa jednom rukom. (Osim pusaka);
6- Stralle moze pustiti osumnjičene na slobodu ili im očistiti dosije i poternicu
 
Last edited:

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,024
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom