Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14754
Players nickname
Dzoniii Markovic
Administrators nickname
David White
Date
Feb 12, 2022
Time
15:00
Proofs
https://youtu.be/CVTw8Hruwdk

Dzoniii Markovic

Player
Player
Crveni auto koji je dosao iza kuce je video mog brata sa puskom i usrao se i pobegao nije nista rekao vec je samo pobegao, drugi ljudi sa druge strane kkrecu da pucaju mog brata i on uzvrati paljbu i proba da ih rani, ja izlazim iz full zatamljenih kola i trcim mu sa ledja i prvi put ga promasim i ne udarim ga pesnicom, i on tek data ustaje uperi pusku u mene i puska nije mogla da bude na mene zato sto sam mu bio jako blizu i tu ga iz jednog udarca ubijem i bezim zato sto sam video druge ljude koje dolaze na nase panele i sednem u auto i pobegnem. Oni urade rdm i ne dobiju nista,a ja za fir-rp. Nisu nas ni upozorili vec su odma krenuli da pucaju. Clan administracije po imenu David White kaze da nas je mozda upozorio lik u crvenom autu na pocetku snimka, a da nas je upozorio iznad glave bi mu bio prikazan mali zvucnjak, i onda kad je taj auto pobegao sa druge strane krece da ga puca lik. Ja dobijem jail a oni nista.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom