Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23803
Players nickname
Elmir Hill
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 10, 2023
Time
0000
Proofs
////

Elmir Hill

suki
Player
Postovani Mujo ili Abrahame,poslje dugog vremena uspio sam da vam napisem o cemu se radi.Najprije dobio sam ban na discord serveru blacklistu zbog vrijedjanja administratora Muje Simbe zbog recenice “Bano me pravac Sarajevo” nisam znao da ce se tu admin uvrijediti ili naci to kao pretnju posto vidim da je nasao moje iskreno izvinjenje za to.Drugo kada me Gerrito Machiny stavio u jail za GP 6.15 poslje purge night rekao Sam mu “Nabijem te na kurac Gerrito” shvatio sam svoju gresku i tu je sve uredu.Nakon toga administrator Mujo Simba me banuje zbog toga a nakon 5 minuta od tog bana dobijam za 1.4 vise accountova.Tu gresku Sam napravio ali u proslosti i dobio Sam unban ali ponovo me admin banuje za isto.
Evo link od prosle approvane zalbe:

Smatram da nisam napravio istu gresku te i ako vam nije problem da proverite jos jednom.

Isto tako Abraham mi je rekao da si se javim preko discorda ali zbog situacije koju sam gore objasnio nisam u mogućnosti pa bi volio da mi pregledate ovako.

Hvala na čitanju
Elmir Hill

Status
Not open for further replies.
Top Bottom