Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20864
Players nickname
Pinki Auditore
Administrators nickname
Mujo Mustafic
Date
Oct 10, 2023
Time
0000
Proofs
X

Pinki2991

Player
Player
Pozdrav,

Dakle još 2022 u 6-7 mjesecu sam dobio ban za 1.3 iskren da budem to je bila familija u kojoj sam bio veliki rank i jednog dana sam odlučio da to sve uzem tamnije nisam ja igrao već sam afkao u igrici i drugar koji je bio kod mene kuci je odlučio sa to sve uzme i nešto je prodao nešto mu je uzeo na spawnu i svašta tako kako on kaže.Meni je bilo krivo jer ja to ne bih nikada uradio jer sam se bas trudio skupljao pare i sve tako dok on nije došao mi meni to pokvario shvacam to je moj problem ali ako može da ni se progleda kroz prste jer ta se familija davno obrisala i vise ne postoji,a taj igrač sto me je kačio vise i ne igrao razgovarao sam sa njim.Prihavacam brisanje para i sve sto treba,jer mi je banan moj akaunt za koji vi govorite da je twink a to je main sto je opet vaše jeste da na tom akauntu 20864 nema ništa posebno osim para i auta ali eto vi razmislite.Ako odbijete mogu li znati razlog jer ovo mi je akaunt koji imam i za kojeg mogu probat dobiti UN ban ako ne dobijem nemam vise niti jednog za igrat nisi Pokušat za unban nadam se nečemu i ljep pozdrav.!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom