Informacije
1. Vaše ime u RL: Aldin
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-16 h
5. Vaš Diskord: kan6754
6. Vaše Ingame ime: Aldin Hernandez
Dodatne Informacije
1. Lider za: Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
- Smatram da imam iskustva u vodjenju i organiziranju ljudi, posto od pocetka svog boravka na serveru roleplay-am u razlicitim organizacijama gde sam se nalazio u vodecim pozicijama. Tu sam ucio biti odgovoran, pravedan, korektan kao i svestan svojih posledica.
- Igrac sam koji postuje sva pravila i pridrzava se propisa. Mogu reci za sebe da sam dosta objektivan i pristupacan, a svaku svoju gresku nastojim ispraviti. Uvek sam otvoren za predloge pa bi tako kao lider sve stvari vezane za organizaciju radio u dogovoru sa svojom HC, a ne na svoju ruku.
- Razlog iz kojeg sam se odlucio za Marabuntu je jednostavan. Vecinu svog roleplay-a u bandma sam provodio u Bloodsima i Ballasima pa sam se odlucio opredeliti za nesto novo. Milsim da je Marabunta zbog svog polozaja dosta mirnija banda od ostalih i ima dosta prostora za poboljsanje samog roleplay-a unutar organizacije.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Za pocetak bih organizirao rankove na nacin da svaki rank zna koja mu je duznost i kome je odgovoran. Smatram da u bandi nije bitan broj vec kvalitet ljudi koji se nalazi u njoj, zato bi doista obracao pozornost na ljude koji se primaju u organizaciju.
Nastojao bih da uvedem sto vise akcija vezanih za bandu kako bi ljudima bilo sto zanimljivije, radio bih IC dogadjaje kao sto su pljacka ammo i money run-a, vise talackih situacija, napad na state object, zajednicka pljackanja na autoputu...
Pokusao bih povecati roleplay na samim talackim situacijama jer mislim da se roleplay ne treba svoditi na davanju para i slobodnog prolaza.
Rankovi bi bili, kao sto sam vec gore naveo, organizirani na grupe gde bi svaka grupa imala svog nadredjenog. Svaka neposlustonst viseg cina ce biti kaznjivana.