Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
43131
Players nickname
Danilo Cashh
Suspect ID
23565
Date of violation
Oct 10, 2023
Time of violation
20:00
Proofs
https://youtu.be/nWF9rw5JQCY

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo dostavite POV sa eventa​
  • Čeka se odgovor ID-a 23565. Ima 14 sati da odgovori.

Wizzard_Sarrabuzzi

Player
Player
Ako se malo bolje pogleda Health Bar od momka iz POV-a nije bio uopste one tap, vec ga je moj kolega izpogadjao sa AR-om a ja sam ga samo dovrsio. Ne vidi se direktan sukob samnom sto ne asocira na to da ja imam neku vrstu prednosti/cheat. Da bi moglo da se potvrdi da ja imam neku vrstu prednosti/cheat u vecini slucajeva mora da se vidi direktan sukob samnom. Kako da dokazem da nije bio direktan sukob samnom? Pogledajte POV opet i vidjet cete kako je momak pao sa strane od gore sto dovodi do zakljucka da ja nisam osoba koja je bila ispred njega u tom momentu, nego da sam ja osoba koja ga je na kraju dovrsila od gore. Nemam POV. Ako se administracija slaze, predlazem da mi se odradi PC check.

Lulex Cashh

Player
Player
Ako se malo bolje pogleda Health Bar od momka iz POV-a nije bio uopste one tap, vec ga je moj kolega izpogadjao sa AR-om a ja sam ga samo dovrsio. Ne vidi se direktan sukob samnom sto ne asocira na to da ja imam neku vrstu prednosti/cheat. Da bi moglo da se potvrdi da ja imam neku vrstu prednosti/cheat u vecini slucajeva mora da se vidi direktan sukob samnom. Kako da dokazem da nije bio direktan sukob samnom? Pogledajte POV opet i vidjet cete kako je momak pao sa strane od gore sto dovodi do zakljucka da ja nisam osoba koja je bila ispred njega u tom momentu, nego da sam ja osoba koja ga je na kraju dovrsila od gore. Nemam POV. Ako se administracija slaze, predlazem da mi se odradi PC check.
molio bih da se komentar kazni

Wolfy SuperStar

Player
Player
iskr jako si los da ti budem iskren.Moras biti neverovatno jadan da tako nesto kacis.Jos a jda su te double tapali sa revom al tebe su ljudi hitali kalashaem i tepali te revom. NPC LIDER

Albert Sulejman

https://i.imgur.com/phtHcNI.png
Player
iskr jako si los da ti budem iskren.Moras biti neverovatno jadan da tako nesto kacis.Jos a jda su te double tapali sa revom al tebe su ljudi hitali kalashaem i tepali te revom. NPC LIDER
Cuti citerko balavi sa fast revom sad si mako i praavis se kao da nisi nikad koristio

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatitiovu žalbu.​
  • ID 23565 dobit će kaznu za P.D.1.7
  • Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati
  • Cheat žalba se ne može povući

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom