Postovana administracijo,kao sto naslov kaze banovan sam za G.P. 3.2 koje kaze citiram: "Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne".Slazem se da je kazna ista za G.P. 3.1 i G.P.3.2 pa kao nema veze sta pise kad je kazna ista.Mislim da ima veze jer ja ovog incijanca nisam uvredio OOC vec iskljucivo IC.Na povu ovog NPC-a koji ne zna nista se ne cuje da ja spominjem necije roditelje kao ni da vredjam bilo koga OOC.
Mislim da tecno govorim srpski jezik koji se nadam da je razumljiv administratoru koji je pregledao i prihvatio zalbu.Jos jednom ponavljam da se na snimku ne cuje da ja spominjem bilo cije roditelje kao ni da vredjam bilo koga OOC.
Molim da pregledate snimak,a mogu i ja da dostavim svoj jer ovaj naravno nije od pocetka situacije.
S postovanjem Nemanja Zajcev.
Mislim da tecno govorim srpski jezik koji se nadam da je razumljiv administratoru koji je pregledao i prihvatio zalbu.Jos jednom ponavljam da se na snimku ne cuje da ja spominjem bilo cije roditelje kao ni da vredjam bilo koga OOC.
Molim da pregledate snimak,a mogu i ja da dostavim svoj jer ovaj naravno nije od pocetka situacije.
S postovanjem Nemanja Zajcev.