Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Hrazze

G.O.A.T
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Aiman
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 4-8
5. Vaš Discord: hrazze
6. Vaše ingame ime: Sakib Hrazze
7. Vaš ID: 28792

Dodatne informacije

1. Lider za
EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

• Moj dosadašnji rad u EMS-u omogućio mi je da duboko razumijem kako organizacija funkcionira. Tijekom 4 mandata, obavljao sam funkciju šefa osoblja (03), što me osposobilo za razumijevanje svih aspekata naše organizacije, uključujući i najmanje detalje koji su bitni za našu učinkovitost.
  • Poznajem dobro pravila grada i pravila EMS-a, i to je temelj za siguran i efikasan rad. Svojim znanjem i iskustvom, mogu osigurati da se naš EMS tim kreće u skladu s propisima, čime pridonosimo sigurnosti i zadovoljstvu građana.
  • Vjerujem da sam potpuno spreman za preuzimanje uloge direktora EMS-a. Moje iskustvo omogućuje mi donošenje ispravnih odluka, a kao lider ću raditi na motivaciji i usmjeravanju našeg tima prema uspjehu.
  • Kao direktor, zalagaću se za poštovanje, pravdu i ozbiljnost među kolegama. To je važno jer bez ovih vrijednosti, ne može postojati red i zajednički rad unutar naše organizacije. Spreman sam voditi nas prema postizanju tih ciljeva i stvaranju pozitivne radne atmosfere.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Minimalni zahtjevi za zapošljavanje u EMS-u trebali bi biti IC najmanje 10 godina i OCC 15 godina.
  • Kako bismo osigurali dostupnost lijekova u svakom trenutku, predlažem češće akcije lab tima. Uvođenje 2-4 akcije lab tima svake sedmice omogućava nam da održavamo dovoljne zalihe lijekova za sve organizacije u gradu.
  • Radi motivacije, planiram povećati bonuse za naše zaposlenike u EMS-u. To će im dati želju na još bolji rad i predanost pružanju hitne medicinske pomoći.
  • Organizirali bi smo edukaciju za građane o pružanju prve pomoći, barem jednom svake dvije sedmice. Ovaj program bi se odvijao na parkingu EMS-a, gdje bi građani mogli naučiti kako pravilno pružiti pomoć u slučaju da neko padne u nesvjest i u nekim drugih hitnih situacija.
  • Također bi razvili detaljne obuke u obliku video materijala za nove osobe koje su ambiciozne i žele se pridružiti EMS timu. Ovo bi osiguralo da novi članovi steknu potrebne vještine i znanje za kvalitetno obavljanje posla u EMS-u.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom