Информације
1. Ваше име ИРЛ: Mateja
2. Ваше године: 14
3. Временска зона: ГМТ+2
4. Просјек онлине по дану: mogu biti aktivan 8 do 10 sati
5. Ваш Дисцорд: milosko200
6. Ваше име у игри: Mateja Vice
7. Ваш ИД: 39347
Додатне информације
1. Лидер за ЕМС
2. Зашто желите да будете Лидер ове специфичне организације?
3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији.
1. Ваше име ИРЛ: Mateja
2. Ваше године: 14
3. Временска зона: ГМТ+2
4. Просјек онлине по дану: mogu biti aktivan 8 do 10 sati
5. Ваш Дисцорд: milosko200
6. Ваше име у игри: Mateja Vice
7. Ваш ИД: 39347
Додатне информације
1. Лидер за ЕМС
2. Зашто желите да будете Лидер ове специфичне организације?
- Мој досадашњи рад у ЕМС-у омогућио ми је да дубоко разумијем како организација функционира. Током 4 мандата, обавља сам функцију шефа особља (03), што ме је оспособило за разумевање свих аспеката наше организације, укључујући и најмање детаље који су битни за нашу ефикасност.
- Познајем добро правила града и правила ЕМС-а, и то је темељ за сигуран и ефикасан рад. Својим знањем и искуством могу обезбедити да се наш ЕМС тим креће у складу са прописима, чиме доприносимо сигурности и задовољству грађана.
- Вјерујем да сам потпуно спреман за преузимање улоге директора ЕМС-а. Моје искуство омогућава ми доношење исправних одлука, а као лидер ћу радити на мотивацији и усмјеравању нашег тима према успјеху.
- Као директор, залагаћу се за поштовање, правду и озбиљност међу колегама. То је важно јер без ових вредности, не може постојати ред и заједнички рад унутар наше организације. Спреман сам води нас према постизању тих циљева и стварању позитивне радне атмосфере.
3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији.
- Минимални захтеви за запошљавање у ЕМС-у требали би бити ИЦ најмање 10 година
- Како бисмо осигурали доступност лијекова у сваком тренутку, предлажем чешће акције лабораторијских тима. Увођење 2-4 акције лаб тима сваке седмице омогућава нам да одржавамо довољне количине лијекова за све организације у граду.
- Ради мотивације, планирам повећање бонуса за наше запослене у ЕМС-у. То ће им дати жељу на још бољи рад и преданост пружању хитне медицинске помоћи.
- Организовали смо едукацију за грађане о пружању прве помоћи, барем једном сваке двије седмице. Овај програм би се одвијао на паркингу ЕМС-а, гдје би грађани могли научити како правилно пружити помоћ у случају да неко падне у несвјест иу неким другим хитним ситуацијама.
- Такође би развили детаљне обуке у облику видео материјала за нове особе које су амбициозне и желе се придружити ЕМС времену. Ово би осигурало да нови чланови стекну потребне вештине и знање за квалитетно обављање посла у ЕМС-у.