Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milosko Vice

Player
Player
Информације

1. Ваше име ИРЛ: Mateja
2. Ваше године: 14
3. Временска зона: ГМТ+2
4. Просјек онлине по дану: mogu biti aktivan 8 do 10 sati
5. Ваш Дисцорд: milosko200
6. Ваше име у игри: Mateja Vice
7. Ваш ИД: 39347

Додатне информације

1. Лидер за
ЕМС

2. Зашто желите да будете Лидер ове специфичне организације?

• Мој досадашњи рад у ЕМС-у омогућио ми је да дубоко разумијем како организација функционира. Током 4 мандата, обавља сам функцију шефа особља (03), што ме је оспособило за разумевање свих аспеката наше организације, укључујући и најмање детаље који су битни за нашу ефикасност.
  • Познајем добро правила града и правила ЕМС-а, и то је темељ за сигуран и ефикасан рад. Својим знањем и искуством могу обезбедити да се наш ЕМС тим креће у складу са прописима, чиме доприносимо сигурности и задовољству грађана.
  • Вјерујем да сам потпуно спреман за преузимање улоге директора ЕМС-а. Моје искуство омогућава ми доношење исправних одлука, а као лидер ћу радити на мотивацији и усмјеравању нашег тима према успјеху.
  • Као директор, залагаћу се за поштовање, правду и озбиљност међу колегама. То је важно јер без ових вредности, не може постојати ред и заједнички рад унутар наше организације. Спреман сам води нас према постизању тих циљева и стварању позитивне радне атмосфере.

3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији.
  • Минимални захтеви за запошљавање у ЕМС-у требали би бити ИЦ најмање 10 година
  • Како бисмо осигурали доступност лијекова у сваком тренутку, предлажем чешће акције лабораторијских тима. Увођење 2-4 акције лаб тима сваке седмице омогућава нам да одржавамо довољне количине лијекова за све организације у граду.
  • Ради мотивације, планирам повећање бонуса за наше запослене у ЕМС-у. То ће им дати жељу на још бољи рад и преданост пружању хитне медицинске помоћи.
  • Организовали смо едукацију за грађане о пружању прве помоћи, барем једном сваке двије седмице. Овај програм би се одвијао на паркингу ЕМС-а, гдје би грађани могли научити како правилно пружити помоћ у случају да неко падне у несвјест иу неким другим хитним ситуацијама.
  • Такође би развили детаљне обуке у облику видео материјала за нове особе које су амбициозне и желе се придружити ЕМС времену. Ово би осигурало да нови чланови стекну потребне вештине и знање за квалитетно обављање посла у ЕМС-у.

Hrazze

G.O.A.T
Player
au brate al si ga iskopirao, na max..
samo prepisao na cirilicu
🤣🤣🤣

Hrazze

G.O.A.T
Player
Izvinjajem se za ovu gore poruku, tek sada vidim da ne smijem odgovarati ovako na prijave. Da mogu obrisao bih je ali ne mogu pa ako moze neko od admina da izbrise i da ne dobijem forum acc warn

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
Odbijeno!

Nije vasa prijava. Kopirali ste je od drugog igraca!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom