Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18444
Players nickname
Jamal Ninthstreet
Administrators nickname
Nemanja Ilicic
Date
Oct 11, 2023
Time
00 00
Proofs
x

Joe Ninthstreet

Player
Player
Dobro jutro dobar dan kako ko gleda zalbu.

Juce sam na pljacki prodavnice 24/7 u getu kada smo je pljackali kao marabuta grande dovrsio 1 policajca kako bi zasigurno bilo potvrdjeno da smo uspesno opljackali prodavnicu. Od pocetka servera se to praktikuje da bi i nama olaksalo i policajcima da ne sede tu da cekaju nesto, ali izgleda da se odjednom krenulo to kaznjavati. Poslao sam tiket sa pitanjem da li se moze robati za vreme toga posto nisam znao ali dok je stigao tiket odlucili smo da zavrsimo sve policajce da ne mucimo i njih i nas sa robanjem i ostalim stavrima. Jako bi voleo da dobijem skidanje warna sa time da sam prvi covek (proveren forum nekoliko nedelja u nazad u arhivi) koji je za ovo kaznu dobio. Na povu admina se vidi da je ubijem pandur pa nakon nekog vremena ubijen drugi pandur jer nas je zanimalo da robamo nekog iz policije.

U slucaju da ostaje warn i da se to kaznjava nadam se da ce barem administracija poceti da gleda pljacke i da kaznjava ako se vec krenulo kaznjavati ovo.
Hvala lepo i ugodan ostatak dana vam zelim ♥

Status
Not open for further replies.
Top Bottom