Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Spasic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: Radnim danima 6-8h a vikendom ceo dan
5. Vaš Discord: .fulex
6. Vaše ingame ime. Charles Leglerg
7. Vaš ID: 25003

Dodatne informacije

1. Lider za..... EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Pre svega zeleo bi se isprobati kao lider u ovoj organizaciji jer sam oduvek voleo pomagati ljudima te ako bi bio lider ove organizacije bolnica bi bilo mnogo vise organizovana i u drzavi nebi bilo ni jednog zdravstvenog problema,
Imam dosta iskustva na ovom serveru pre svega bio sam Lider LSPD-a i admin dugo vremena te znam o ovom serveru mnogo toga i poznajem sva pravila veoma dobro stim ne bi bilo nikakvih problema oko krsenja njekig pravila u ovoj organizaciji,
Video sam zadnjih par meseci i mandata da na intervencijama ima malo ljudi i retko kada bolnicar dodje na intervenciju te bi to popravio uvodjenjem odredjenih pravila.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pre svega procice kroz dobru obuku ispacemo ih pravila vezana za bolnicu kako i sta i vecina pitanja cemo postaviti kroz primere radi boljeg roleplay-a,
Uveo bi pravila vezana za rad u bolnici imacemo odredjene sektore : sektor bolnica ( ljudi koji rade na salterima u bolnicama sandy i glavna), sekotor za intervencije ( oni sluze da rade intervencije oni bi bili podeljene na heli unit i na one koji idu kolima odnosno oni koji voze heli ici ce na intervencije koje su dalje od grada dok oni sa kolima idu na intervencije koje su blizu njih) i imacemo sektor za prozivodnju lekova ( ti ljudi ce donositi lekove svaki dan u bolnicu ).
Regrutacije bi bile ceste kako bi mogli brze lakse i efikasnije pomoci ljudima kojima treba pomoc stoga vise nece biti problema oko intervencija.
Potrudili bi se da ljudi na salterima u bolnicama budu 24/7

Status
Not open for further replies.
Top Bottom