Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Jozza Shayk 🔥

Frankfurt am Main
Player
Dobar dan postovana administracijo kao sto znate dobijo sam ban za 1.4 sad cu pokusati da vam objasnim neke stvari pre nekoliko meseci sam poceo da igram na ovome projektu i pre nego sto sam poceo da igram ja sam sutra dan trebo da kupim svoj gta na mom steam accountu moj drug luxi hoodzinic 12664 je bio odlucijo da mi da njegov epic games account da skinem gta i da napravim moj account u grandu Sutra dan ja kupujem na steamu gta account usao sam u grand na moj account i tako sam igrao na mom accountu nekoliko meseci ja tad bas nisam znao pravila ali kao sto vidim izgleda da ste mislili da je on moj twink ali ne ja imam samo jedan account na mom grandu i to je moj main account Jozza Shayk 43731 Ako bi ste mogli ovaj put da na nam oprostite mi stvarno nismo znali tada pravila bil smo presli sa fn na grand i od kada sam presao da igram na ovome projektu stekao sam mnogo dobre prijatelje ja bih bio mnogo zahvalan ako bi nam mogli ovaj put oprostiti i dati mi drugu sansu hvala vam na citanju ove zalbe nadam se da ce mo naci resenje za ovo :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom