Informacije
1. Vaše ime IRL : Daniel
2. Vaše godine : 22
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu : 4-8h
5. Vaš Discord : danielalkapone
6. Vaše ingame ime : Daniel Alcaponee
7. Vaš ID : 37256
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (navedite tri razloga uz objasnjenja)
1. Vaše ime IRL : Daniel
2. Vaše godine : 22
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu : 4-8h
5. Vaš Discord : danielalkapone
6. Vaše ingame ime : Daniel Alcaponee
7. Vaš ID : 37256
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (navedite tri razloga uz objasnjenja)
- Nakon dugog provedenog vremena u bolnici, kroz par njegovih mandata osaznao sam dosta stvari o tome kako sama organizacija funkcionise, njene potrebe i ciljeve, te smatram da bi moje iskustvo dovelo do boljeg rada i bolje funkcionisanje bolnice.
- Uveo bi sistem de 2 put mesecno bolnica organizuje 2 akcije ( darivanja krvi, i akcija za civilnu obuku u pruzanje prve pomoci ) koja bi privukla interes drugih igraca, te bi se stim drasticno poboljsao Roleplay u EMS'u i generalno na serveru.
- Smatram da sam dovoljno zreo i odrastao, da vodim jednu vako ozbiljnu organizaciju i uveo red i disciplinu medju uposlenicima ove organizacije.
- Pre svega, uveo bi novi funckionalniji sistem rada, uz pomoc organizovanje akcije darivanje krvi, civilne obuke i mnoge druge scim bi privukao paznju ostalih igraca na ovu organizaciju i dao bi im malu motivaciju potrebnu da se upuste u dublji roleplay u bolnici, te stim bolnica bi imala vise zanimljivost i atraktivnosti kao sto su redovne operacije, konsultacije za boljitak mentalnog zdravlja i preglede. Uz ovo bi organizovao nedeljne sastanke de bi se diskutovali slabosti bolnice koje bi se naknadno sredjivale i poboljavale organizaciju.