Molim da se ova familija kazni jer je u krugu pre pocetka dogadjaja
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kakav obs retarde mali
sta pricas ti
Ajde djolence pekmezu idi vidi da li sam napolju pa mi javi
Au brate montaza sa shotgun i jos sa bitke kod lukeKakav obs retarde mali
Ma jebi se bre bezruk si ne seri balavceAu brate montaza sa shotgun i jos sa bitke kod luke
Ma jebi se bre ne pismeniAUUU a to sto vi ulazite u krug posle 30 sek to nista aaa za 30 sek oni mogu da zauzmu mid
Mogu ali samo sa sredine, mi smo tu bili i kao što vidiš nisu pored nas i nekom magijom su baš u buševima. Do te pozicije sa leve ili desne strane treba dosta vremena da bi došli.Neka dostave pov da vidimo taj magičan ulazak i sve okAUUU a to sto vi ulazite u krug posle 30 sek to nista aaa za 30 sek oni mogu da zauzmu mid
Kod kog luke batonga?Au brate montaza sa shotgun i jos sa bitke kod luke
Kakav magican ulazak proslo 30 sec od pocetka eventa?Mogu ali samo sa sredine, mi smo tu bili i kao što vidiš nisu pored nas i nekom magijom su baš u buševima. Do te pozicije sa leve ili desne strane treba dosta vremena da bi došli.Neka dostave pov da vidimo taj magičan ulazak i sve ok
Ne gubi se petre, da je prošlo i minut ne može da dođe tu tako brzo mi smo krenuli odma čim je počeo krug...Kakav magican ulazak proslo 30 sec od pocetka eventa?
OkMolim da se ova familija kazni jer je u krugu pre pocetka dogadjaja
Bravo majstore stavio si pov druge ekipe pošto ste bili podeljeni. Stavi pov likova u buševima a ne ovo što trčkate po brdu. Ovaj pov bukvalno ništa ne pokazuje