Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Blood Street Gang I Leo Shuxna

Rejected
Status
Not open for further replies.

Leo Darkin

Player
Player
Vaše ime u RL: Mateja
Vaše godine: 14
Vremenska zona: GMT +2
Prosjecna aktivnost na dan: od 3-5h
Vaš Discord: leo darkin
Vaše Ingame ime: Leo Shuxna
Vaš ID: 32202
Dodatne informacije

Lider za Bloods Street Gang

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

1)Hteo bih postati Leader BLOOD STREET GANG jer sam od pocetka svog rp zivota usao u Blood Street Gang. Moja Banda bi uvek bila non stop aktivna jer imam ljude iza mene koji su dosta aktivini.
2) Meni je omiljena boja crvena i zato je ova kriminalna org posebno po meni.
3) Znam dosta pravila grada i hteo bih videti kakav bi leader bio u Blood Street Gang.Imam iskstvo u kriminalnim organizacija .Jednom sam bio High command U Vagos tako da znam kako je biti glavni i kako voditi bandu.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciiji

Radio bih puno Talacka ,islo bi se tajne, na pljacke prodavnice oruzija na FZ raid .
MG u kriminalnim organizacijama bi bio strogo kaznjem i krsenje ostalih pravila bi isto bilo kaznjeno (KICK)
Potrudio bi se da se aktiviramo da robamo,farbamo grafite sve bih igrace rasporedio u grupe ko farba a ko roba
Pitao bih puno pravila za ulazak u Blood Street Gang da bih znao koji ljudi znaju pravila a koji ne znaju
Napravioo bih takav sistem da ljudi koji su aktivni koji slusaju HC idu na Talacke tajne i itd... bi bili nagradjeni
Ne bih ubacio ljude koji su toksicni nego bi ubacivao one koji su ozbiljni i normalni

Hvala na citanju moje prijave za Leader-a Blood Street Gang i srecno svima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom