Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11272
Players nickname
Tadex Jezo
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
Oct 13, 2023
Time
000
Proofs
xxxx

Tacko12

Player
Player
Joined
Nov 6, 2022
Messages
33
Pozdrav za celu Administraciju!

Biću iskren.
Od prvog dana igranja na ovom serveru tačnije više od 2,5 godine sam napravio jednu greške. Grešku sam napravio slučajno i bez namere zato sto sam hteo da imam gun store i da radim sa municijom i puškama kako bi prodavao na black marketu kako bi zaradio novac a kasnije kupovao stvari. Sve što sam stekao za dve godine može propasti u ovom periodu ako kazna ostane, ja ne želim da se to dogodi pa sa tom namernom pišem ovaj unban appeal.

Zbog jedne greske mogu ostati bez ičega i zato vas molim da mi date drugu šansu i priliku da ispravim svoju grešku, a za svaku sledeću situaciju ću se obratiti Vama Mujo ili Abrahame.

Ostaju sve moje uspomene i sećanja sa ljudima koji su tu i sa kojima igram, samo bih zeleo da se vratim sa svojom ekipom i da uživamo u trenutku i u situaciju zato sto je zivot kratak i ko zna šta će čoveka dočeka sutra.

Iskreno mi je žao zbog bana i zeleo bih da se izvinim za sve zato sto je to prvi ban u mom igranju na ovom predivnom projektu i nadam se da ćete mi izaći u susret i dati novu šansu. Ako je potrebno pristajem i na money wipe samo da bi se vratio da mogu igrati sa svojim prijateljima.

S’ poštovanjem, Tadex Jezo!
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom