Информације
1. Ваше име ИРЛ:Mateja
2. Ваше године:14
3. Временска зона:gmt+1
4. Просјек онлине по дану
d 6 do 8 sati
5. Ваш Дисцорд:milosko200#7644
6. Ваше име у игри:Mateja Vice
7. Ваш ИД:39347
Додатне информације
1. Лидер за..... ems
2. Зашто желите да будете Лидер ове специфичне организације? (Наведите три разлога уз објашњење) radio Sam mogo puta u ems-u znam kako sve funkcionise postovao Sam vece cinove od mene postovao Sam 03 02 i 01 znam Gde se nalazi baza za lekove radio bi dosta regrutacija pomagao bih kolegama iz sahp-a,fib-a,lspd-a i gov-a imam dosta ljudi sto bi mi pomogli oko organizacije za regrutaciju bi bilo potrebno cist dosije I minimalno 7 godina u gradu I poznavanje rp pravila nebi dozvolio da psuju I vredjaju kolege I krse rp pravila
3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији. Rad red I desciplina
1. Ваше име ИРЛ:Mateja
2. Ваше године:14
3. Временска зона:gmt+1
4. Просјек онлине по дану
5. Ваш Дисцорд:milosko200#7644
6. Ваше име у игри:Mateja Vice
7. Ваш ИД:39347
Додатне информације
1. Лидер за..... ems
2. Зашто желите да будете Лидер ове специфичне организације? (Наведите три разлога уз објашњење) radio Sam mogo puta u ems-u znam kako sve funkcionise postovao Sam vece cinove od mene postovao Sam 03 02 i 01 znam Gde se nalazi baza za lekove radio bi dosta regrutacija pomagao bih kolegama iz sahp-a,fib-a,lspd-a i gov-a imam dosta ljudi sto bi mi pomogli oko organizacije za regrutaciju bi bilo potrebno cist dosije I minimalno 7 godina u gradu I poznavanje rp pravila nebi dozvolio da psuju I vredjaju kolege I krse rp pravila
3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији. Rad red I desciplina