Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Jevtic

State
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Aleksandar
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosjek online po danu 2-9h
5. Vaš Discord _kingzyy
6. Vaše ingame ime Aleksa Milicevic
7. Vaš ID 45655

Dodatne informacije

1. Lider za FIB (Federal Investigation Bureau)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

• Ovo je organizacija koja mi se najviše dopala od svih ostalih. Imam iskustva u njoj i mislim da bi moglo mnogo toga da se popravi i promeni da bi organizacija funkcionisala bolje nego pre.

• Mislim da ima mnogo toga u čemu sam bolji od nekih drugi ljudi. Želim da iskoristim svo moje znanje i veštine kako bih poboljsao iskustvo drugih članova organizacije i možda popravio mišljenje drugih ljudi o organizaciji na bolje.

• Verujem da organizacija nije ispunjavala svoj pun kapacitet rada i da ja to mogu da promenim. Sa puno truda i želje za rad može se postići mnogo više nego što neki ljudi misle. Ja to mogu da ispunim i želim da pokažem ljudima koliko se organizacija može unaprediti i poboljšati.

3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji.

•Vidjao sam mnogo ljudi koji nisu ozbiljni tokom svog rada. Hoću da iskorenim loše navike medju članovima i napravim tim koji će raditi u timu. Mnogo ljudi pokušava da radi što više samostalno i to je jedan od razloga zašto nastaju neki problemi.

•Kvalitet RPa takodje zavisi i od iskustva koje članovi organizacije imaju. Regrutovao bih što bolje ljude koji će raditi aktivno i koji će moći da odrade svoj posao najbolje što mogu u skladu sa pravilima i sa što manje grešaka.

•Verujem da se na greškama uči ali i takodje ne dozvoljavam velike propuste i stvaranje problema. Mnogo ljudi pravi velike probleme i potom prolaze sa time nekažnjeno. Profesionalnost, odgovornost i zrelost najviše utiču na RP. Puno puta sam vidjao da neiskusni ljudi ulaze u državne organizacije pa počinjavaju svakakve gluposti koje nebi trebalo da rade.

• Rankovi/činovi bi definitivno mogli biti bolji nego pre, važno je da svako zna za šta je zadužen i da bude odgovoran za ono što odradi ili ne odradi. Imam jasnu sliku činova koji bi bili idealni za ovu organizaciju, i znam da bi poboljšali sam RP.

Hvala vam na čitanju moje prijave, želim vam prijatan dan/noć!

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
Odbijeno!

Aplikacija odbijena radi nedovoljno iskustva na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom