Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal G.P 3.2. I Gerrito Malchiny

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44101
Players nickname
Roko Mosbyy
Administrators nickname
Gerrito Malchiny
Date
Oct 13, 2023
Time
20:36
Proofs
https://studio.youtube.com/video/RWja8POM400/edit

Roko Baric

Player
Player
Meni je stvarno žao što sam spominjao roditelje i kršio pravilo servera. Ali spomenuo sam roditelje isključivo svom prijatelju koji tu psovku nije uzeo kao ništa ozbiljno. Nisam spomenuo roditelje nikome koga ne poznajem. Što se može vidjeti i u pov-u. Molim za unban i obećavam da se više neće ponoviti. Ugodna večer.

Djole Katz

Player
Player
Dobro vece draga administacijo evo i ja da se oglasim ja sam Rokov prijatelj i kao sto se moze videti na pov-u spomenuo mi je roditelje ali ja to nisam shvatio za ozbiljno slazem se prekrsio je pravilo servera i nadam se ako je ikako moguce da mu opostite jer mislim da vise nece praviti ovakve greske i dolazii u ovakve situacije.Srdacan pozdrav

Roko Baric

Player
Player
Ovo je pravi POV. Nešto se gore pomutilo.
Meni je stvarno žao što sam spominjao roditelje i kršio pravilo servera. Ali spomenuo sam roditelje isključivo svom prijatelju koji tu psovku nije uzeo kao ništa ozbiljno. Nisam spomenuo roditelje nikome koga ne poznajem. Što se može vidjeti i u pov-u. Molim za unban i obećavam da se više neće ponoviti. Ugodna večer.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom