Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Johny Zekonjaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Informacije

1. Vaše ime IRL : Ognjen Popović
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu : 5-8h
5. Vaš Discord : pucke.
6. Vaše ingame ime : Johnny Zec
7. Vaš ID : 40872

Dodatne informacije

1. Lider za Emergency Medical Services ( EMS )

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) :

2.1 : Prvo, želim istaknuti svoje iskustvo u RolePlayu. Tokom vremena igrajući na ovom serveru, stekao sam značajno znanje i razumevanje dinamike igre. Kroz razne uloge koje sam preuzeo, naučio sam kako uspešno sarađivati s drugim igračima, rešavati konflikte bez nedoličnog ponašanja i doprineti kvalitetnoj igri svima. Moje iskustvo omogućava mi da prepoznam potrebe zajednice i radim na stvaranju ugodnog i zanimljivog mesta za sve.
2.2 : Osim iskustva u igri, želim naglasiti moju ozbiljnost i predanost. S obzirom na moj status starijeg i odgovornijeg igrača, prepoznajem važnost očuvanja integriteta i kvaliteta igre na serveru. Kao lider, posvetiću se očuvanju pravila i prava svih igrača, osiguravajući poštenu igru i zabavno iskustvo za svakoga.
2.3 : Takođe, kao što sam i pre naveo, imam iskustva u rukovanju konfliktima, sarađivanju s drugima i donošenju teških odluka. Spreman sam preuzeti odgovornost za donošenje odluka koje će poboljšati iskustvo naših članova i potaknuti zajednički napredak.
2.4 : Uz svoje znanje, ozbiljnost i predanost, verujem da mogu doprinijeti razvoju naše organizacije na serveru, stvarajući atmosferu u kojoj svi mogu uživati i "rasti" kao igrači. Radujem se mogućoj prilici da budem lider na ovoj zajednici i kontinuirano raditi na njenom poboljšanju.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 : Stručna obuka. Potstaknimo sve naše članove da prođu kroz stručnu obuku o pružanju prve pomoći i medicinskim postupcima. To će nam omogućiti da pružimo realniju medicinsku skrb u igri.
3.2 : Kvalitetna komunikacija. U radu hitne medicinske službe, komunikacija je ključna. Želimo da omogućimo svakom igraču da razvije veštine komunikacije, kako unutar tima tako i s pacijentima.
3.3 : Simulacija hitnih situacija. Periodično ćemo organizovati simulacije hitnih situacija kako bismo trenirali naš tim i za najteže situacije.
3.4 : Sarađivanje s drugim organizacijama. Povećaćemo saradnju s drugim državnim organizacijama na serveru. To može rezultovati uzbudljivim međuorganizacijskim pričama i situacijama.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Ne trazimo kandidate sa takvim specifikacijama trenutno​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom