Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Denis Miic

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Denis
2. Vaše godine: 26
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 15h
5. Vaš Diskord: deniiiiiiiis
6. Vaše Ingame ime: Denis Miic
7. Vaš ID: 38197

Lider za FIB (Federal Investigation Bureau)

Zašto zelite biti lider ove organizacije:

Biti lider FIB-a za mene predstavlja izuzetno važnu i odgovornu ulogu koja zahteva posvećenost , odgovornost i predanost. Želim naglasiti da sam već neko vreme proveo u ovoj organizaciji, što mi je omogućilo da steknem uvid i razumem potrebe i nacin rada ove organizacije. Jedan od ključnih razloga zašto želim biti lider ove organizacije je taj što vjerujem u važnost timskog duha i komunikacije unutar tima kako bi smo zajedno razvijali strategije i planove za unapređenje organizacije. Osim toga imam sreću da oko sebe imam ljude koji su spremni preuzeti odgovornost i podržati me na ovome putu. Njihova stručnost i posvećenost čine nas snažnim timom. Sigurno da ćemo zajedno raditi kao već uigrana ekipa, pomažući ostalima unutar tima kako bismo podstakli motivaciju i jedinstvo. Želim istaknuti, da ću kao lider biti dostupan za svakog člana, slušati svačiju problematiku kako bismo kao tim zajedno došli do dobrih rezultata.

Vaši savjeti za poboljšanje:
Jedna od ključnih stvari je održavanje redovnih nedeljnih sastanaka kako bismo prikupili povratne informacije od svih zaposlenih. Time ćemo imati bolji uvid u stavove i sugestije svih zaposlenih kako bismo uvideli sta možemo uraditi da se podigne nivo ove ogrnazacije.
Prilikom ispitivanja kriminalaca, uveo bih da se koristi poligraf preko /me, /do i /try komande, jer se samim ovim nivo RolePlay-a podiže na veći nivo.
Na Dicordu bih otvorio posebnu sobu za sugestije. Ovo znači da bi svaki član u svako vreme mogao deliti svoje ideje i predloge za unapređenje, na taj način svi bi bili uključeni u proces donošenja odluka.
Uključili bi službenike EMS u naše regrutacije, svaki zaposleni FIB-a bi prošao kroz detaljne obuke pružanja prve pomoći povređenim licima
Uveo bih višednevni sisitem obuke novih članova. Pod ovim podrazumevam da bi svaki novi član (pod tim mislim onaj koji nikada nije bio u ovoj organizaciji) prolazio detaljnu obuku sa instrutkorima. Po zavšetku obuke prošao bi test, što bi značilo ako prođe da bi bio raspoređen u jedinicu i poceo aktivno da radi. Ovim bi postigli veći produktivnost i efikasnost, jer dosta ljudi koji uđu u organizaciju nakon dva ili tri dana izađu. Ovim bismo pronašli istinski ljude koji žele da se posvete ovoj organizaciji i rade kao tim.

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
Prihvaceno , intervju ce se odrzati u ponedeljak 16.10.2023 18:30h , budite u cekaonici na Grand RP discordu u to vreme​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom