Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Wolfy SuperStar

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Vuk
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8+
5. Vaš Discord: _.wolfx._
6. Vaše ingame ime: Vuk Ice
7. Vaš ID: 31248

Dodatne informacije

1. Lider za FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Po meni FIB je najozbiljnija drzavna organizacija na Grand RP.Zbog toga mislim i da ima veliki uticaj na samu situaciju na Grand-u.

-Znam mnoge, a sa nekima se i redovno druzim.Koji su bili bivsi lideri FIB-a i znam da su taj posao svatali vrlo ozbiljno,Popricao sam sa njima na tu temu i zamolio ih da mi
objasne kako da vodim FIB.Sada sam uveren da sam jedan od boljih kandidata za lidera FIB-a

-Sem 2. stavke sam proveo i sam radeci u FIB-u kao 28, 27 rank a cak i na jednom mandatu 29
.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Mislim da FIB kao najozbiljnija organizacia na Grand-u, ima velik potencijal da poveca uzivanje na Serveru.Nazalost iako ima veliki potencijal pojedinci znaju upropastiti neciji mandat sa krsenjem pravila.Nacin na koji bih napravio da sam ja lider, je da se prema zaposlenima dobro ponasam da svi budu jelte zadovoljni i da za uzvrat trazim solidnu duznost na dan a jos vise postovanje pravila sto i nije tako tesko.Naravno da bi im dao do znanja da oni koji krse pravila bice veoma strogo kaznjenji ali bih im to reko tako da ne ostavim los utisak.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom