Informacije
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 26
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Varira, 8:00 -12:00 / 22:00 - 4:00 / 7:00 -14:00 / 10:00 -19:00)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-9 h
6. Vaš Discord: elcomandantepremium
7. Vaše ingame ime: Pacconi Rockstar
8. Vaš ID: 9165
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Imao sam svoj server na Fivemu tri ipo godine koji je bio jako popularan te sam vodio citav Staff Team te ispitivao nove ljude koji bi mi ulazili u Staff. Imam predhodnog iskustva sa komandama, Admin menu , Roleplay pravilima te znam kako pristupiti kojoj situaciji. Znam da kvalitetno obrazložim grešku kod igrača te da usmjerim na pravi put čovjeka koji ima problema u Roleplayu. Igram roleplay 14 godina i mislim da imam dosta iskustva u ovome.te da znam kako igrica funkcionira najbolje.
2. Koje su vaše prednosti?
Marljiv, hoću pomoći, spreman na sve, radišan, korektan, iskren, direktan, uvijek uskocim što prije mogu, snalažljiv, znam rješavati probleme, velika poštenjačina i marljiv momak.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nekad previše vjerujem ljudima i nekad imam blackout.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Naravno.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji.
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 26
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Varira, 8:00 -12:00 / 22:00 - 4:00 / 7:00 -14:00 / 10:00 -19:00)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-9 h
6. Vaš Discord: elcomandantepremium
7. Vaše ingame ime: Pacconi Rockstar
8. Vaš ID: 9165
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Imao sam svoj server na Fivemu tri ipo godine koji je bio jako popularan te sam vodio citav Staff Team te ispitivao nove ljude koji bi mi ulazili u Staff. Imam predhodnog iskustva sa komandama, Admin menu , Roleplay pravilima te znam kako pristupiti kojoj situaciji. Znam da kvalitetno obrazložim grešku kod igrača te da usmjerim na pravi put čovjeka koji ima problema u Roleplayu. Igram roleplay 14 godina i mislim da imam dosta iskustva u ovome.te da znam kako igrica funkcionira najbolje.
2. Koje su vaše prednosti?
Marljiv, hoću pomoći, spreman na sve, radišan, korektan, iskren, direktan, uvijek uskocim što prije mogu, snalažljiv, znam rješavati probleme, velika poštenjačina i marljiv momak.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nekad previše vjerujem ljudima i nekad imam blackout.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Naravno.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji.