Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

vuzz

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Vukasin
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:2-8H
5. Vaš Discord:Vuzz#0282
6. Vaše ingame ime:Vule Lacostovic
7. Vaš ID:41215

Dodatne informacije:Spreman sam za sve sto me ceka kako bi izgradio naj bolji i lepsu zajednicu u gradu..Ballas...Naravo nece se dozvoliti krsenje pravila u mojoj organizaciji svako ce dobiti rank koji zasluzuje i takodje svako ce biti kaznjen na nacin koji zasluzuje...Ballas

1. Lider za.....Ballas

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):Zelim da budem Lider ove ORG zato sto kao 1. prelepa boja prelep HQ sve je prelepo kod nje..2.Zelim da izgradim jaku zajednicu u pitanju Organizacija kako bi se posle nekog vremena u gradu pricalo kako je Ballas naj bolja i Naj lepsa zajednica i organizacija..3.Zelim da i ja i moji clanovi steknu bolje vestine upoznaju se bolje sa gradom i sa ljudima i sa pravilima..Takodje da znaju skim se treba kaciti a s'kime se netreba kaciti

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:Zelim da dam savet za bolji i prijatniji RolePlay a to je... Da se sto vise koriste /ME /DO komande i bez krsenja pravila

Status
Not open for further replies.
Top Bottom