Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija Za Lidera "Ballas"|Vule Lacostovic

Rejected
Status
Not open for further replies.

vuzz

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Vukasin
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:2-8H
5. Vaš Discord:Vuzz#0282
6. Vaše ingame ime:Vule Lacostovic
7. Vaš ID:41215

Dodatne informacije:Spreman sam za sve sto me ceka kako bi izgradio naj bolji i lepsu zajednicu u gradu..Ballas...Naravo nece se dozvoliti krsenje pravila u mojoj organizaciji svako ce dobiti rank koji zasluzuje i takodje svako ce biti kaznjen na nacin koji zasluzuje...Ballas

1. Lider za.....Ballas

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):Zelim da budem Lider ove ORG zato sto kao 1. prelepa boja prelep HQ sve je prelepo kod nje..2.Zelim da izgradim jaku zajednicu u pitanju Organizacija kako bi se posle nekog vremena u gradu pricalo kako je Ballas naj bolja i Naj lepsa zajednica i organizacija..3.Zelim da i ja i moji clanovi steknu bolje vestine upoznaju se bolje sa gradom i sa ljudima i sa pravilima..Takodje da znaju skim se treba kaciti a s'kime se netreba kaciti

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:Zelim da dam savet za bolji i prijatniji RolePlay a to je... Da se sto vise koriste /ME /DO komande i bez krsenja pravila

Status
Not open for further replies.
Top Bottom