Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija Za lidera"Ballas"|Vule Lacostovic

Rejected
Status
Not open for further replies.

vuzz

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Vukasin

2. Vaše godine: 14

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 4-7

5. Vaš Diskord: Vuzz_

6. Vaše Ingame ime: Vule Lacoste

7. Vaš ID: 41215

1. Lider za Ballas

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1
Prije svega pozdrav svima i zahvaljujem se na citanju moje prijave.Igram na ovom projektu vec neko duze vreme upoznat sam sa pravilima servera..Zelim da se oprobam u naj posvecenijoj poziciji u Organizacijama "Lider"..

2.2 Većinu vremena igrajuci na ovom projektu sam proveo u organizacijama, Naravno u ilegalnim.. Mnogo puta sam menjao ilegalne organizacije ali nikad nisam uspeo doci do svog cilja...Kada bih bio lider cesto bi radio talacke i tako te kriminalne stvari sa mojim ljudima

2.3 Kao lider organizacije bi se pobrinuo da u organizaciji nema niti jedan vid toksičnosti, nacionalizma, racizma ili kakav god vid vrijedjanja, svaki pojedinac bi bio sankcioniran momentalno takodje po mogucstvu i kaznjen od strane admina. Surađivao bih što više moguće sa kuratorima. Ukoliko organizacija želi postići nešto, ne moguće je bez pomoći kuratora tako da kao što sam već rekao surađivali bi dosta i pomagali bismo jednim drugima.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1
Jako bi često radili pljačke, talačke i ostale akcije te bi to pridonijelo i State organizacijama jer bi imali posla.Naravno imao bih dosta ljudi koji bih isli na Evente i jako bi se trudili a takodje i ja kako bih im doprineo sto bolje i lepse uslove za rad.

3.2 U organizaciji bi imao jako dobru High Commandu i svako ko bi se trudio bio bih nagradjen....Takodje zelim da im dam sansu da bi doprineli najbolji RolePlay u zajednici a to je da koristimo sto vise /Me i /Do komande kako bih doprineli sto bolji i lesi uzitak nasim clanovima

3.3. Kad smo vec kod grafita, cijeli ghetto bi bio Ljubicast zbog aktivnosti naših članova i truda koji bi ulagali zbog kojeg bi dobili nagradu... Rank Up ili Bonus koji bi išao direktno iz mog džepa.I takodje kada smo kod Rank Up-a svako bi dobio rank koji zasluzuje nikad nebi dopustio da neko dobije jak i veliki rank preko veze ti ljudi bi bili sankcionisani pod hito ne kickom nego rank-Down-om

3.4 Rankovi:

1. New Man
2. Newbie
3. Rookie
4.Gangsta
5. Dope Boy
6. Graffitero
7.Graffitero Team Leader
8.Purple Boy
9.Turfer
10. Purple Gangsta
11. C.R.A.S.H
12. Purple Pulaski
13. Boss

3.5.
Često bi organizirali FZ raidove jer i to pridonosi dosta RPu. NG ce se moci zabavljati umesto da stoji na kapijama, a mi bismo bili srecni sto zabavljamo naše članove sa takvim stvarima..To bih radili bas da bi doprineli zabavu i Drzavnim organizacijama i nama.

3.6. Turf team, HC I zamjenici bi bili prvoklasni. Svi koji bi bili takvi bi bili smesteni u najboljem autu sa koktelom pored njih kada bih isli na akcije.

Hvala na citanju moje prijave. Nadam se da ce se jos neko prijaviti!
S poštovanjem Vule Lacostovic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom