Kao sto se vidi i cuje u POV-u njegovi metci se ne cuju niti se vide. Ja sam na openu ali coveku se ne cuju ni ne vide metci.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dobro vece gospodine gerrito evo vam pov moj i slika de je curator dozvolijo dase ovaj peek radi.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da igrac ID 18865 dostavi POV sa ovog eventa. Ima rok 12h.
Lagani BADobro vece gospodine gerrito evo vam pov moj i slika de je curator dozvolijo dase ovaj peek radi.
ti si hitovan i trcis u krug i jos vise se otkrivas ggKao sto se vidi i cuje u POV-u njegovi metci se ne cuju niti se vide. Ja sam na openu ali coveku se ne cuju ni ne vide metci.
Ban tarik pickDobro vece gospodine gerrito evo vam pov moj i slika de je curator dozvolijo dase ovaj peek radi.
ajde da covijek nije znao da se ne smije koristiti, ali on ga abuse-a i jos pokusava reci da je dozvoljen....Dobro vece gospodine gerrito evo vam pov moj i slika de je curator dozvolijo dase ovaj peek radi.
Pa trcis u krug da skapiras gde je covek...ti si hitovan i trcis u krug i jos vise se otkrivas gg