Informacije
1. Vaše ime IRL:Ivan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):kada sam prva smena u skoli:15-21,kada sam druga smena:08-09 i 21:30-23:30
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):4-8 sati
6. Vaš Discord:ivke89_#0000
7. Vaše ingame ime:Ivan Darkinn
8. Vaš ID:16279
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da pomognem ljudima najvise sto mogu.Zelim da napravim bolji roleplay na ovom serveru tako sto cu se truditi da sprecim krsenje rp preavila.
2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv sam.Zelim da salsusam oba dve strane pa onda da razmislim o problemu.Uvek radim sve oprezno i sa razmisljanjem.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nepravda i mrzim kada se ljudi deru i kada su toxicni.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne
1. Vaše ime IRL:Ivan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):kada sam prva smena u skoli:15-21,kada sam druga smena:08-09 i 21:30-23:30
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):4-8 sati
6. Vaš Discord:ivke89_#0000
7. Vaše ingame ime:Ivan Darkinn
8. Vaš ID:16279
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da pomognem ljudima najvise sto mogu.Zelim da napravim bolji roleplay na ovom serveru tako sto cu se truditi da sprecim krsenje rp preavila.
2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv sam.Zelim da salsusam oba dve strane pa onda da razmislim o problemu.Uvek radim sve oprezno i sa razmisljanjem.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nepravda i mrzim kada se ljudi deru i kada su toxicni.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne