Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Lidera FIB | Marioo SImba

Rejected
Status
Not open for further replies.

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Senior Administrator
Informacije

1. Vaše ime IRL: Mario
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GTM +1
4. Prosjek online po danu: 6-7h
5. Vaš Discord: scxasd#1184
6. Vaše ingame ime: Marioo Simba
7. Vaš ID:19661

Dodatne informacije

1. Lider za.....FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje): 1.Zelim biti lider ove orgaanizacije zbog suzbijanja kriminala i sto vise uradjenih raccija na Gangove, Zelim biti lider ove org zato sto mi je jedna od Boljih organizacija od svih org koje postoje. Ima dosta funkcija koje ostale organizacije nemaju. Trudio bih se da sto vise imamo dokaza protiv bandi. Svaki dan bi moji zsposleni morali da skupe minimalno 3 dokaza da bi imali za Raciju na geng. Ne bi ih terao da skupljaju nego bih ih nagradjivao jednom u 2 nedelje bonusima.
2.Pravio bih sastanke gde bi ja kao LIder FIBA obavestavao sve druge lidere kakvo je stanje u gradu sta se desava itd itd. Nikada ne bih biobezobrazan prema drugim Liderima ili njihoviim zaposlenima.
3. Svaki put kad bih bio prisutan napravio bih geto patrolu ali ne onako samo da se slika i da se vidi da smo uradili nego bih napravio dobru atmosferu tokom geto patrole. Ako je moguce cesce bih pravio raciju na BM. Naravno kada bi smo bili u mogucnosti svaki dan bih pravio raciju na geng ako bi imali dokaze. Otvorio bih nove saradnje sa drugim drz organizacijama jer je u ovom trenutku to potrebno... Na talackim sit bi bilo minimalno 20 ljudi. I na kraju cilj bi mi bio 35+ racija.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Kao sto sam rekao, geto patrola bi izgledala ovako: 4 Rotacije 3 Jugulara u 3 jugulara Hc i HS. u rotacijama bi bili manji cinovi naravno ko slika gp on bi bio sredini. Svaki put pre racije bih odrzao sastanak sa liderima drugih org ili bih ih obavestio najmanje 5 sati u napred kao u RL sto se sprovode planovi po cak i 1 mesec ranije. Na talackim situacijama bi HC pregovarao ali bi imao bar 5 ljudi oko sebe koji ne bi nista pricali sa full Ratnom opremom da cuvaju sigurnost pregovaraca i taoca. To bi bili iskljucivo 00 agenti da bi snimmili dokaze. Na racije bi dolazili blindom naravno 2 rotacije ispred i iza i ostala kola pored rotacionih. Pomagao bih i davao savete drugima koji to ne znaju. Cesce bih pravio regrutacije. Bio bih dobar sa svima. Svako ko bi krsio pravila dobio bi kick iz org.

Hvaka na citanju prijave. Srecno svima. Marioo Simba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom