Информације
1. Ваше име ИРЛ:Mateja
2. Ваше године:14
3. Временска зона:gmt+1
4. Просјек онлине по дану:mogu biti aktivan 6 do 8 sati
5. Ваш Дисцорд:milosko200
6. Ваше име у игри:Mateja Vice
7. Ваш ИД:39347
Додатне информације
1. Лидер за..... ems
2. Зашто желите да будете Лидер ове специфичне организације? (Наведите три разлога уз објашњење):radio sam dugo u ems-u znam kako sve funkcionise uvek sam postovao vece cinove od mene posebno 03,02 i 01 dugo sam u gradu imam dosta ljudi koji bi mi pomogli oko organizacije naravno nebih dopustao da psuju I pricaju budalastine na radio nisam sebican pomagao bih kolegama kojima Je potrebna pomoc posebno novim kolegama dosta Sam aktivan radili bih cestno regrutacije pomagao bih kolegama iz ng-a,sahp-a,lspd-a,fib-a i gov-a trudio bih se da ne napravimo nijednu gresku postovao bih pravila grada i pravila organizacije.
3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији. Nema psovanja I timski rad
1. Ваше име ИРЛ:Mateja
2. Ваше године:14
3. Временска зона:gmt+1
4. Просјек онлине по дану:mogu biti aktivan 6 do 8 sati
5. Ваш Дисцорд:milosko200
6. Ваше име у игри:Mateja Vice
7. Ваш ИД:39347
Додатне информације
1. Лидер за..... ems
2. Зашто желите да будете Лидер ове специфичне организације? (Наведите три разлога уз објашњење):radio sam dugo u ems-u znam kako sve funkcionise uvek sam postovao vece cinove od mene posebno 03,02 i 01 dugo sam u gradu imam dosta ljudi koji bi mi pomogli oko organizacije naravno nebih dopustao da psuju I pricaju budalastine na radio nisam sebican pomagao bih kolegama kojima Je potrebna pomoc posebno novim kolegama dosta Sam aktivan radili bih cestno regrutacije pomagao bih kolegama iz ng-a,sahp-a,lspd-a,fib-a i gov-a trudio bih se da ne napravimo nijednu gresku postovao bih pravila grada i pravila organizacije.
3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији. Nema psovanja I timski rad