Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacije za Lidera FIB | Strahinja Reyllii

Rejected

STRASKO STRAHINJA

Player
Player
1.Vase ime IRL:Strahinja
2.Vase godine:16
3.Vremenska zona:GMT +2
4.Prosek online po danu:6h,a vikendima 11h
5.Vas Discord:Strahinja Diioorr#5049
6.Vase ingame ime:Strahinja Reyllii
7.Vas ID:39751

Dodatne informacije
1.Lider za FIB

2.Zasto zelite biti Lider ove specificne organizaije?(Navedite 3 raloga uz objasnjenje)

1)Na serveru sam 15 meseci i vecinu svog RolPlay-a sam proveo u drzavnim organizacijama prosao sam kroz skoro sve drzavne organizacije te sam negde nio i HC i ucio sam na greskama Lidera to jest sta je dobro,a sta nije dobro odradjeno

2)Iza sebe imam sposobne ljude koji bi bili zamenici i HC i koji imaju zelju da mi pomognu u vodjenju organizacije te bi poboljsali celo RP iskustvo

3)Potrudio bih se da nas sto vise ide na akcije da se dokazemo kao jedna ozbiljna i drustvena organizacija te da ljudi vide kako izgleda jedna sposobna vodjena organizacija

3.Vas savet sa poboljsanja RolPla-a u organizciji?

Moj cilj je da organizacija koju budem vodio bude upamcena od svi osalih po aktivnosti,kvalitetu i disciplini u organizaciji.

Bio bi odlican odnos izmedju Lidera i ostalih zaposlenih nebitno koji ste cin radicemo na odnosu prijatelja,a ne ja kao Lider da se isticem od drugih.

Ljudi bi morali da dobro poznaju praila grada.

Toksicnost ne bih tolerisao i kaznjivao bih one ljude koji budu toksicni.

Zamenici i HC bi mi pomogli u vodjenju organizacije te bi mi rekli sta je dobro a sta nije odradjeno dobr.

Sastanke bih odrzavao 2 puta nedeljno da popricam sa clanovima i da mi kazu da li imaju neku zamerku i da li nesto treba poboljsati u organizaciji,spreman sam za svaku kritiku.

Vredjenje unutar organizacije ne bih dopusta.

HVALA NA CITANJU.SRECNO SVIM KADIDATIMA.Strahinja Reyllii

Top Bottom