By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!tefo imas gore dokazeNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite dokaze na zalbi
Imate rok 20 sati
imas 11 dokaza ovdeOvako da pocnemo ovaj covek ciji je id gore
drzi familiju pod imenom
Abandonnes Family
zamolio bih administraciju da proveri detaljno svakog njihovog clana familije
ja razumem da si dobar i sve 3 njihova coveka odu na bizz i uzmu bizz
razumem sve ali ovo ne
mislim da treba svi da se provere
nemoguce je da se odigra event pored takvih igraca ljudi imaju nesto mnogo zalbe su aprrovane i nalaze se dole unistavaju ljudima igricu !
Approved - Possible Cheat I 0000
Druze koristite xxl hitboxe i funny revove zar te nije sramota odgovorit, rade suti kad tarik prestane koristit panel i mi cemogta5grand.com
Approved - Mass Rule Brake I Arizona Family
Sve u povu,svaku noc isto rade i takodjer svaku noc imaju zalbe za cheat molio bih da ugasite ovu Fam jer rade ocigledno sta god zelegta5grand.com
Rejected - Possible Cheat ID:0000 / Supporting cheats Arizona Family
Poštovana administracijo prije nego sta se krene pregledavat zalba zamolio bi da ovo senior administrator rijesi, u pitanju je porodica Arizona Family koja svijesno ubacuje cheatere i igra sa njima sfere, moja predpostavka je da lideri arizone namjerno i svjesno dovode jednoga momka koji vrlo...gta5grand.com
Rejected - For Abraham Elkhabib
Pozdrav Abrahame Postoji tema koja kruzi u grandu vec danima Zasto familija Arizona ne prestaje da cheatuje? Postoji igrac pod imenom Aldin Armani 28794, 30396 Nakon sto je dobio ban na oba naloga Krenuo je da igra na Accountu sa idijem 44716 Koj se zvao Kan Tears,Administratori su banovali taj...gta5grand.com
Approved - Possible Cheat | 31248
Arizona family svaki dan nekog citera u fam stavi, Ognjen Armani i Wolfy Frantelli imaju cheat 200%, nemogu osvojit niti jedan event normalno pa citere ubacuju, sve je pre ocito, svaka druga žalba za possible cheat je na njih dvoje, na povu se vidi i kako ubijaju iz prvog hita, a hitaju hitboxom.gta5grand.com
Rejected - Neformalna Organizacija | Abandonnes Family
Ime porodice: Abandonnes Family Vlasnika porodice i ID: Jack Frantelli 32737 Broj kuće od porodice: 75 Forum link od vlasnika porodice: Jack Frantelli Ime vlasnika porodice na diskordu: anonimusni Logo: Ko smo mi ? Jack & Bruce bili su izdani od jedne osobe koja je uzela sve sto su...gta5grand.com
Rejected - Possible Cheat | 33548
Decko radi BA i metka omasio nije, zelim pov od igraca.gta5grand.com
Rejected - Possible cheat | 33548
Na POVu se vidi da covek metka nije omasio a sto mu pistolj gleda u jednu stranu i pogadja svaki metak jako Sumnjivo . Molio bih da se Offtopic kazni . Hvala i pozdravgta5grand.com
ovo su sve zalbe protiv njih
jack frantelli je drzao fam pod imenom Arizona Family
kada je dobio ban fam se raspao i svi su izasli
nakon njegovog unbana odlucio je napraviti novu familiju koju je nazvao Abanndones family
ja mislim da je ovo dovoljno dokaza da se proveri cela familija i svi koji su bili u toj familiji
ovo je za senior administratore neka provere sve
svaki off top da se kazni
a da se malo proveri soba de je tvoja keva?iskreno validni razlozi da se provere malo![]()
se malo proveri soba de je tvoj