Informacije
1. Vaše ime IRL Dorian
2. Vaše godine 14.5
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 2- 4h
5. Vaš Discord oss0.
6. Vaše ingame ime Doky Osso
7. Vaš ID 36336
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Dugo se nalazim u geto teritorijama,pocevsi od najmanjeg ranga u svakoj bandi i želio bi jednom do pozicije lidera sa jako uspesnim mandatom.
-Izuzetno poznavanje RP i Geto pravila.
-Imam već ljude koji su dobro upoznati s pravilima geta i RP-a koji bi mi pomogli i u koje imam povjerenja.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Prvo i osnovno potencirao bih znanje bitnih geto pravila s kojima svakodnevno bilo koji pripadnik bande ima dodir.
-Svaki događaj će imati smišljenu taktiku koja bi bila najbolja za taj event
-Sastanci ce se desavati jednom nedeljno.(obavezno)
-Bice obavezno od strane ljudi koji su trenutno na serveru da forsiramo evente kao sto su battleship i tajna radnja kako bi skladiste bilo sto bogatije.
-Na kraju svega ovoga najbitnije je to da necemo ici protiv server skripti i neću zloupotrebiti svoj polozaj.
Sretno svim ostalim kandidatima.
1. Vaše ime IRL Dorian
2. Vaše godine 14.5
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 2- 4h
5. Vaš Discord oss0.
6. Vaše ingame ime Doky Osso
7. Vaš ID 36336
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Dugo se nalazim u geto teritorijama,pocevsi od najmanjeg ranga u svakoj bandi i želio bi jednom do pozicije lidera sa jako uspesnim mandatom.
-Izuzetno poznavanje RP i Geto pravila.
-Imam već ljude koji su dobro upoznati s pravilima geta i RP-a koji bi mi pomogli i u koje imam povjerenja.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Prvo i osnovno potencirao bih znanje bitnih geto pravila s kojima svakodnevno bilo koji pripadnik bande ima dodir.
-Svaki događaj će imati smišljenu taktiku koja bi bila najbolja za taj event
-Sastanci ce se desavati jednom nedeljno.(obavezno)
-Bice obavezno od strane ljudi koji su trenutno na serveru da forsiramo evente kao sto su battleship i tajna radnja kako bi skladiste bilo sto bogatije.
-Na kraju svega ovoga najbitnije je to da necemo ici protiv server skripti i neću zloupotrebiti svoj polozaj.
Sretno svim ostalim kandidatima.