Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Leo Darkin

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mateja
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GTM+2
4. Prosjek online po danu: 3-5h
5. Vaš Discord: mateja#1897
6. Vaše ingame ime:Leo Shuxna
7. Vaš ID: 32202

1. Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Zelim da budem Leader ove organizacije jer pre svega bio sam u ostalim kriminalnim org 12rank ili 11. Tako da imam iskustvo sa vodjenjem.Volim boju ove organizacije kod ballasa sam bio jednom 11rank.

Ja kao Leader Ballasa potrudio bih se da uvek budemo aktvini da idemo na akcije i ostale stvari.
Ne bih tolerisao ljude koji stalno vredjaju ostale clanove org. Potrudicu se da u mojoj organizaciju ljudi ne budu toksicni

Imam iza sebe puno ljudi koji ce voditi samnom org,voditi ljude na akcije i bilo kakve dogadjaje kad ja nisam u gradu. Ja se nadam da cemo se svi lepo druziti i isto tako poboljsati RP situacije. Znam kako funkcionise svaka kriminalna organizacija.

3. Vaši saveti za poboljšanje nivoa RolePlay-a u organizaciji.

Ljudi koji bi hteli uci morali bi imati isksuvto vise od 7godina pitao bih sva moguca pravila grada
Napravio Graffit tim koji bi stalno farbao i za one koji farbaju bili bi nagradjeni ,hteo bih da nam profit od graffita bude veci od 7k
Ljudi koji bi postovali HIGH COMMANDE-e dobili bi rank-up ili nesto drugo.
Hteo bih da povecam aktvinost ljudi u Kriminalnim organizacija.Da se sto vise ide na Talacke ,Tajne i itd....
Ljudi koji bi hteli da budu HIGH commande morali bi biti vise od 15dana u org bez da naprave nijednu gresku.
Ljudi koji bi krsili pravila dobili bi Blacklistu ili Kick .MG bi bio smanjen u kriminalnnim organizacija.
Delio bi bonuse ljudima koji se trude ,rade za ovu organizaciju da bi bila dobra.

Hvala na citanju moje prijave .
Srecno svim kandidatima

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom