1. Vaše ime u RL: Matija
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: radnim danima 6h, a vikendom do 12h
5. Vaš Diskord: .matijaa
6. Vaše Ingame ime: Matija Angel
7. Vaš ID: 16871
Dodatne Informacije
1. Leader Ballasa2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: radnim danima 6h, a vikendom do 12h
5. Vaš Diskord: .matijaa
6. Vaše Ingame ime: Matija Angel
7. Vaš ID: 16871
Dodatne Informacije
2. Zašto želite biti voditelj ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Zašto želite da budete vođa ove specifične organizacije? (Molimo vas da navedete tri razloga sa objašnjenjem)
Pošto sam proveo duži vremenski period u metropoli, svako u okviru krivičnih dela i nedozvoljenih agencija, shvatio sam da moj pravi afinitet leži u ovom drugom, gde sam odredio maksimalno zadovoljstvo. Stekao sam talenat za navigaciju i vođenje bande u isto vreme kada sam se sjajno provodio, što me je navelo da se prisetim da sam se pridružio jednoj grupi zbog uzbuđenja.
Nastojim da vodim sa integritetom, vodeći računa da se, po mom mišljenju, pridržavam pravila i promovišem jednakost unutar organizacije. Da bih to postigao, planiram da pokrenem mašinu u kojoj kršenje pravila dovodi do preseljenja ili degradacije, obeshrabrujući saradnike da krše pravila, pošto je to ovih dana konvencionalan problem među saradnicima bandi.
Štaviše, željan sam da uvedem funkcionalnije opcije kockanja koje ne uključuju nasilje. Zamišljam pozicionu igru u kojoj mogu da komuniciram sa primenom propisa i različitih grupa u očaravajućim događajima, podstičući kreativnost i saradnju. Kao pokretač tempa, posvećen sam pružanju mogućnosti onima koji se približavaju pravilima i demonstriram snažnu posvećenost funkcionalnom gejmingu bez kršenja smernica. Moj cilj je da stvorim okruženje za bande koje su jednako izvodljive.
3. Saveti za poboljšanje nivoa igranja uloga u organizaciji.
Moja namera da inspirišem pojedince iz moje grupe da koriste radio u sportu, obeshrabre metagaming, prodaju koristeći RP uputstva i obeshrabre kršenje pravila. Nameravam da povećam učestalost situacija sa taocima, stvarajući prilike čuvarima reda da se uključe u pregovore i zabavnu redigovanje funkcije.
Štaviše, planiram da pojačam naš angažman u čuvanju oružja i modernim pljačkama prodavnica, pružajući članovima bande dodatne mogućnosti da iskoriste i uživaju u vremenu koje su u bandi.