Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD | Korumpirana Biografija | Glen Wilder | 46317

Rejected
Status
Not open for further replies.

Gazim Odiamo

Player
Player
Ime: Glen Wilder

Pol: Muški

Rasa: Belac

Otac: John Wilder

Majka: Tatijana Wilder

Visina i tezina: 185cm / 79kg

Boja ociju: zelene

Boja kose: plava

Tetovaze: nema

Pocetak 1: Rani Dani

Moj život kao policajac započeo je u malom gradiću u kojem sam odrastao. Još od najranijeg djetinjstva, osjećao sam snažan poziv da štitim druge i očuvam red. Moji roditelji su bili ponosni na moju odluku da postanem policajac, a ta podrška mi je dala snagu da krenem na put prema ostvarenju svog sna.

Ja kao licnost 2: Obuka

Nakon što sam završio srednju školu, upisao sam se u policijsku akademiju. Tijekom obuke, brzina i preciznost postali su ključni dijelovi mog svakodnevnog života. Učio sam kako reagirati u stresnim situacijama i donositi brze odluke. Ovladao sam vještinama gađanja i vožnje, stvarajući temelje za buduću karijeru.

Vrhunac 3: Prve Patrole

Nakon završetka obuke, dobio sam svoj prvi zadatak na ulicama. Prve patrole su bile izazovne, ali učinile su me još odanijim svom poslu. Brzina i preciznost postali su moji saveznici dok sam se suočavao s raznim situacijama, od prometnih nesreća do krađa i ozbiljnih zločina.

4: Specijalizacija

Nakon nekoliko godina rada kao redoviti policajac, odlučio sam se specijalizirati za specifične jedinice. Postao sam članom specijalnog tima S.J.P za suzbijanje narkotika. U toj ulozi, brzina i preciznost su postale ključne u borbi protiv trgovine drogom. Svaki dan donosio je nove izazove, ali znali smo da su naše vještine od vitalnog značaja za zaustavljanje kriminalaca.

5: Visoka Zapovjedna Pozicija

Nakon dugogodišnjeg rada u specijalnoj jedinici, dobio sam priliku napredovati u hijerarhiji. Postao sam zapovjednikom(Sef stanice) jedinice i preuzeo odgovornost za obuku i upravljanje timom. Brzina i preciznost nisu više samo moje vještine; postali su standardi koje sam promicao među svojim kolegama.

6: Služba svim građanima

Nakon više od dvadeset godina službe, osjećam se ponosnim zbog onoga što sam postigao. Moj posao nije samo karijera, već i poziv. Brzina i preciznost ostaju ključni elementi svakodnevnog rada, ali sada mi služe kako bih bolje služio građanima i očuvao sigurnost u našem društvu.

Moja karijera kao policajac bila je ispunjena izazovima, ali i nagrađena trenucima zadovoljstva. Brzina i preciznost su me vodile kroz sve te godine, omogućujući mi da donosim ispravne odluke u kritičnim trenucima. Nastavljam raditi na promicanju sigurnosti i pružanju pomoći drugima, jer vjerujem da je to moj pravi poziv u životu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom