Postovana administracijo, meni je jako zao sto sam prekrsio ovo pravilo i ako nisam imao nameru da preksim ovo pravilo.Desilo se to da sam bio u familiji vracarci. Ja sam ostavio svoje stvari u gepek familijarnog vozila jer nisam imao mesta kod sebe. Pre toga sam pitao lidera Aco Chico da li smem da ostavim stvari u gepek odgovor je bio pozitivan. Posle toga nasi odnosi su krenuli da se pogorsavaju i to je bio uzrok da ja napustim familiju. Pre nego sto sam izasao iz familije uzeo sam svoje stvari iz familijarnog gepeka nazad i evo sta sam uzeo:
Na slici vidite da sam uzeo stvari koje sam ja sam ostavio. Posle toga Aca Chico je pretio da ce da me okaci na forum. Posle toga ja mu vracam te stvari, koje su ipak moje da ne bih snosio posledice za koje i sam nisam kriv. Posle toga on mene je ipak okacio na forum, i ja sam dobio ban za G.P 6.22
Nisam imao nikakvih namera da prekrsim ovo pravilo i zbog toga bih zeleo da se vratim na ovaj projekat.
Naravno obecavam da se ovo vise nikad nece ponoviti i znam da sam napravio gresku za koju ja nisam kriv.
Mnogo volim projekat jer sam u njemu napravio mnogo lepe uspomene i zeleo bih da ih pravim jos.
Hvala na citanju i vasem vremenu, pozdrav.
Petar Reyli
Na slici vidite da sam uzeo stvari koje sam ja sam ostavio. Posle toga Aca Chico je pretio da ce da me okaci na forum. Posle toga ja mu vracam te stvari, koje su ipak moje da ne bih snosio posledice za koje i sam nisam kriv. Posle toga on mene je ipak okacio na forum, i ja sam dobio ban za G.P 6.22
Nisam imao nikakvih namera da prekrsim ovo pravilo i zbog toga bih zeleo da se vratim na ovaj projekat.
Naravno obecavam da se ovo vise nikad nece ponoviti i znam da sam napravio gresku za koju ja nisam kriv.
Mnogo volim projekat jer sam u njemu napravio mnogo lepe uspomene i zeleo bih da ih pravim jos.
Hvala na citanju i vasem vremenu, pozdrav.
Petar Reyli