Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
316
Players nickname
Cazim sudjukovic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 16, 2023
Time
15:21
Proofs
youtube.com

Cazim112

Player
Player
"Zdravo!

Prošlo je dosta vremena otkako sam poslednji put bio aktivan ovde, ali drago mi je što sam se vratio u Grand Roleplai. Nažalost, otkrio sam da je moj nalog hakovan tokom mog odsustva i naišao sam na poteškoće u pokušaju da se vratim u igru.

Svestan sam da moj nalog ima mnogo vrednih sredstava i resursa koje sam akumulirao godinama i izuzetno mi je važno da im povratim pristup. Zaista sam uložio mnogo vremena i posvećenosti u Grand Roleplai, i bio bih vam zahvalan ako biste mi pomogli da rešim situaciju.

Ako od mene zahtevate dodatne informacije ili verifikacije da potvrdite da sam pravi vlasnik naloga, više sam nego spreman da ih pružim. Nadam se vašoj podršci i radujem se nastavku mojih avantura ovde u Grand Roleplai-u zajedno sa vrednom imovinom koju sam prikupio.

Hvala vam puno na razumevanju i pomoći u vraćanju mog naloga."

Nadam se da vam ovo pomaže da saopštite svoj slučaj Grand Roleplai timu i da vam oni mogu pomoći da uskoro povratite kontrolu nad svojim nalogom.

Srećno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom