Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7048
Players nickname
Kegla Sefovic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 14, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/ulv58Sf

Kegla_Sefovic

Player
Player
Dobro vece postovana Grand administracijo, Mujo i Abrahame. Pre svega hteo bih da kazem da mi je jako zao za sve sto sam prekrsio i uradio na serveru. Dobio sam ban, a kao razlog pise "Blacklisted". Iako nikad nisam dobio tacan razlog bana pretpostavljam da je u pitanju prodavanje grand coina za RL novac. Jako mi je zao zbog toga ali nisam razumeo da se ne smeju prodati grand coini kada nisam admin. Bio sam 6 puta admin na ovom serveru i nikad nisam krsio pravila kao admin ili bio kickovan zato sto sam nesto prekrsio, vec sam uvek sam trazio kick posle nekog vremena kada bi mi dosadilo, kao sto sam rekao lose sam razumeo pravilo ocigledno. Bas sam voleo da igram na ovom serveru i upoznao sam dosta dobrih ljudi i sa nekima sam i sada prijatelj i druzimo se svaki dan van Granda. Ovaj server mi je doneo puno lepih trenutaka i momenata i sve bih dao da mogu opet da igram po ceo dan sa svojim drugarima. Oduvek sam imao veliki respect prema Muji, Abrahamu i Ivkezu kao i prema seniorima, Relji, Kristini, Nikoli Gojkovic, Luki Immortal i Majoru Obama. Bio bih mnogo zahvalan i srecan ako biste razmotrili moju molbu za unban i potpisujem vam da se ovakva stvar vise nikada nece ponoviti!
Kegla Sefovic 7048
Sve vas volim ❤️
image.png

Status
Not open for further replies.
Top Bottom