Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Demorgan za pravilo zelene zone 1.1 Buki Paljevic

Status
Not open for further replies.
Your ID
871
Players nickname
Nikola_Radmarr
Administrators nickname
Tom_Chivis By Buki
Date
Feb 13, 2022
Time
17:30
Proofs
https://youtu.be/lh1HRUXyiyo

Nikola_Falcone

Player
Player
Dragi administratori, 3 auta su dolazili na planinu levo od moje kuce ti ljudi su dolazili 3 puta i sva 3 puta smo ih ubili. Kada su dosli 4 put ja sam ubio jednog koj je stajao na pumpi i poceo je da izlazi iz auta. Administrator Tom Chivis me je poslao u demorgan po naredbi Buki Paljevica zato sto sam ga ubio a oni nisu dobili demorgan za DM u gradu, ako je zaista speco ja verujem da ce i njih da posalje u demorgan a ne mene i moje clanove koje sam branio jer su kidnapovali mog clana Strahinju Gavrilovica i pritom su oni prekrsili pravilo i priznali da nemaju neformalnu org. Dolaze stalno i psuju nam sve zivo i mrtvo svatam da sam trebao da dobijem demorgan ali nesvatam zasto sam ja kaznjen a oni ne i pritom nakon sto sam zavrsio u demorganu zovu me na telefon i pustaju muziku i deru mi se debilu mrtvi eto ti. Buki Paljevica znam jos od PD-A licno nemam nista voleo bih kada bi mogao da mi pomogne i da te ljude sto dolaze stalno ispred kuce kazni kao sto je mene hvala lep pozdrav!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom