Dobar dan draga administracijo pisem vec po 4 put novu zalbu sa nadom da ce mo resiti ovo ja nemam nikakav twink imam samo jedan main account po imenu Jozza Shayk 43731 Ja smatram da ste vi pomesali nesto kad sam usao pre nekoliko meseci na epic games account od druga koji se zove Luxi hoodzinic 12664 jedan mnogo dobar drug od mene koji je takodje dobijo za 1.4 i njemu pise da je dobijo na main 60 dana a na njegov twink permu a vi ste mislili da sam ja njegov 3 acc al zapravo nije tako samo sam se bijo pre nekoliko meseci ulogovao na njegov epic games account i uso u grand da napravim moj novi account zato sto sam sutra dan trebo da kupim moj gta na mome accountu Ja nikad necu dozvoliti da dobijem neku kaznu bez razloga pa bilo to sta da je ja zelim da se neko od chief administracije javi na moj discord (hellokittyjozza) Da vam konacno nekako dokazem da pricam istinu postujem administratore postujem sva pravila ali da budem perma banovan bez razloga i da cutim u vezi toga necu to da dozvolim Hvala muji ili abrahamu ako se odazovu na ovu zalbu i ako mi daju Sansu da im dokazem da pricam istinu I da opet mogu da budem clan Grandrp rs servera