Informacije
1. Vaše ime IRL: Mladen
2. Vaše godine: 13
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 5h
5. Vaš Discord: djomla#3027
6. Vaše ingame ime: Djomla McQueen
7. Vaš ID: 33836
Dodatne informacije
1 Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Voleo bih biti lider ove organizacije zato sto mislim da sam dobar izbor.
Zelja mi je bila da postanem lider organizacije, poznajem sva pravila. Bio u svim organizacijama leganlnim i nelegalnim. Mislim da mojim iskustvom i poznavanjem pravila mogu da napravavim novi RP i da pravim akcije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Vise dogovora izmedju svih organizacija, manje MG-a sto svi koriste u skoro svakoj situaciji sto bi trebalo biti skroz iskorenjeno po mom misljenu. Vise fokusa na ROLEPLAY.
Razmisljajuci kao gangster bukvalno u svakoj situaciji,
Ako budem dobio lidera svakoga cu primiti sa dobrodoslicom i pokusacu da napravim najbolju organizaciju i da smanjim krsenje pravila.
Mislim da sa mojim znanjem i iskustvom ljudi bi pratili pravi primer i totalno uzivali u roleplayu.
.
1. Vaše ime IRL: Mladen
2. Vaše godine: 13
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 5h
5. Vaš Discord: djomla#3027
6. Vaše ingame ime: Djomla McQueen
7. Vaš ID: 33836
Dodatne informacije
1 Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Voleo bih biti lider ove organizacije zato sto mislim da sam dobar izbor.
Zelja mi je bila da postanem lider organizacije, poznajem sva pravila. Bio u svim organizacijama leganlnim i nelegalnim. Mislim da mojim iskustvom i poznavanjem pravila mogu da napravavim novi RP i da pravim akcije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Vise dogovora izmedju svih organizacija, manje MG-a sto svi koriste u skoro svakoj situaciji sto bi trebalo biti skroz iskorenjeno po mom misljenu. Vise fokusa na ROLEPLAY.
Razmisljajuci kao gangster bukvalno u svakoj situaciji,
Ako budem dobio lidera svakoga cu primiti sa dobrodoslicom i pokusacu da napravim najbolju organizaciju i da smanjim krsenje pravila.
Mislim da sa mojim znanjem i iskustvom ljudi bi pratili pravi primer i totalno uzivali u roleplayu.
.