1. Vaše ime IRL : Jovan
2. Vaše godine: 12
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 4 do 7 sati
5. Vaš Discord: Jovan Komatina
6. Vaše ingame ime: Jovan Komatinac
7. Vaš ID: 45242
Dodatne informacije
1. Lider za.....FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Zelim biti Lider ove organizacije zato sto sam spremna na tu poziciju mislim da je zasluzujem jer sam radio u drzavnim organizacijama poput: Vlade,NG,EMS,LSPD... i zato mislim da sam spreman na ovakvu poziciju
2. oduvek sam zeleo da vidim kako je to biti Lider neko organizacije popud FIB-a
3. Da bi isli na racije na gangove branili drzavu od krminalaca.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji: Idemo na racije budemo radni i redni da nekrsimo pravila RolePlaya.
2. Vaše godine: 12
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 4 do 7 sati
5. Vaš Discord: Jovan Komatina
6. Vaše ingame ime: Jovan Komatinac
7. Vaš ID: 45242
Dodatne informacije
1. Lider za.....FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Zelim biti Lider ove organizacije zato sto sam spremna na tu poziciju mislim da je zasluzujem jer sam radio u drzavnim organizacijama poput: Vlade,NG,EMS,LSPD... i zato mislim da sam spreman na ovakvu poziciju
2. oduvek sam zeleo da vidim kako je to biti Lider neko organizacije popud FIB-a
3. Da bi isli na racije na gangove branili drzavu od krminalaca.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji: Idemo na racije budemo radni i redni da nekrsimo pravila RolePlaya.