Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider aplikacija za FIB I Ahmedd Radetinac

Rejected
Status
Not open for further replies.
A

Ahmed Radetinac

Guest
Guest
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ahmed
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: ahmedradetinac
6. Vaše ingame ime: Ahmedd Radetinac
7. Vaš ID: 6381

Dodatne informacije

1. Lider za FIB ( Federal Investigation Bureau )

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
  • 1. Od pocetka ovog projekta sam tu i konstantno igram. Na serveru sam bio sve osim lidera i mislim da je vrijeme da posle toliko cekanja dobijem priliku. Bio sam admin 5 mjeseci i jako dobro znam pravila, to bih maksimalno iskoristio u unapredjenju organizacije i samog RP-a u njoj.​
  • 2. Ja sam osoba koja je konstatno u state organizacijama. Bio sam u svim organizacijama, prosao sve sto se njih tice, ali ipak mislim da je FIB organizacija za mene i da je FIB organizacija koja moze najvise da pomogne unapredjenju RP-a na serveru. FIB je organzacija koja ima jako velik spektar mogucnosti za rad koje skripta dozvoljava i to je ono sto me takodje privlaci.​
  • 3.Proveo sam jako dugo vremena u FIB-u. Naucio sam mnogo od prethodnih lidera,video sam gdje oni grijese i tu sam da ispravim sve greske koje su oni napravili i da ne dozvolim da se one ponavljaju.​

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Moj cilj je da organizacija koju ja vodim ostane upamcena svima kao organzacija koja se izdvajala od svih ostalih po aktivnosti, nivou i kvalitetu RP-a i po disciplini unutar organizacije.
  • Pre svega imam vec spremnu kompletnu High Commandu, koja je sacinjena od grupe ljudi koju su na ovom projektu vec duze vreme i koji znaju pravila servera i organizacije. Svi oni su proveli dosta vremena u FIB-u i znaju kako organizacija funkcionise, na svim nivoima. To su ljudi u koje imam maksimalno poverenje i za koje znam da ne mogu da naprave greske koje ce naskoditi organizaciji.​
  • Organzacija bi bila podeljena na jedinice koje bi imale razne zadatke u skladu sa nasim potrebama. Svaka jedinica je unapred isplanirana i njen vodja bio bi clan High Commande koji ima iskustva u vodjenju jedinica u FIB-u. Ulazak u jedinice bi bio moguc samo uz ispunjavanje kriterijuma koji su poznati. Svaki clan bi prosao usmeno ispitivanje, a onda bi i prakticno pokazao svo to znanje. Tek onda ukoliko zadovoljava kriterijume bi usao u jedinicu.​
  • Postojace pravila organizacije koje ce svaki clan morati postovati.​
  • Disciplina ce biti kljucna. Smatram da je kljuc uspeha neke organizacije dobra organizovanost i disciplina clanova, zbog toga discplina bi bila konstantno prisutna.​

Rankovi :
30. FIB Director
29. FIB Deputy Director
28. Chief Of Staff
27. 00 Agent
26. Task Force 141
25. Head of Department
24. Deputy Head of Department
23. FSSS
22. SAU
21. DEA
20. IAA
19. AirSupport
18. Elite Senior Agent 3
17. Elite Senior Agent 2
16. Elite Senior Agent 1
15. Elite Agent 3
14. Elite Agent 2
13. Elite Agent 1
12. Senior Special Agent 3
11. Senior Special Agent 2
10. Senior Special Agent 1
9. Special Agent 3
8. Special Agent 2
7. Special Agent 1
6. Field Agent 3
5. Field Agent 2
4. Field Agent 1
3. Junior Agent
2. Agent in Training
1. Suspend

Radio kodovi:

10-1
– Pozivanje svih clanova na skupljanje u garazi

10-2 – Negativno

10-3 – Prekid emitovanja na radiju

10-4 – Potvrđeno ili primljeno

10-5 – Ponoviti posljednji prijenos

10-6 – Zanemariti posljednji prijenos

10-7 – Pauza ili odlazak sa dužnosti

10-8 – Dolazak na dužnost

10-10 – Pucnjava

10-12 – Situacija s taocem

10-14 - Specijalna uniforma

10-20 – Lokacija gdje se nalazite

10-21 – Provjera rada

10-33 – Potrebno pojačanje

10-99 – Situacija završena

Kod A- Pad igrice

Kod B - Situacija sa administracijom

Zelim svim ostalim kandidatima srecu.

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
Prihvaceno , intervju ce se odrzati u cetvrtak 19.10.2023 18:30h , budite u cekaonici na Grand RP discordu u to vreme

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom